Stap nu over op SIP trunk

SIP trunk wordt alsmaar populairder, omdat het het bellen binnen een organisatie een stuk makkelijker en goedkoper maakt. Als er binnen je onderneming bijvoorbeeld sprake is van veel inkomende en uitgaande gesprekken, dan loop je met een traditionele ISDN verbinding het risico dat het netwerk overbelast raakt. Met een SIP netwerk lopen alle telefoontjes via het internet en niet langer via een telefoonlijn. Dit zorgt ervoor dat het netwerk nooit overbelast kan raken ongeacht hoeveel er gebeld wordt. Komen er tijdens piekuren opeens heel veel telefoontjes binnen, dan is dat met een SIP trunk geen enkel probleem. SIP staat voor Session Initiation Protocol en dat betekent in principe niets anders dan dat je het telefoonnetwerk integreert via het internet, zodat iedereen binnen een onderneming eenvoudig gebruik kan maken van hetzelfde telefoonnetwerk. Dit is goedkoper en efficiënter. Het voordeel is verder dat de werknemers binnen een onderneming via het netwerk gratis met elkaar kunnen bellen. Interne gesprekken kosten dus geen extra geld. Verder profiteer je ook nog eens van vele andere voordelen zoals:

  • Je betaalt per beschikbare lijn
  • Integratie van vaste naar mobiele telefoon
  • 088-, 0800- en 0900-nummers komen rechtstreeks op de SIP Trunk terecht

Via een SIP trunk is er dus sprake van een flexibel aantal beschikbare lijnen. Het aantal kun je dus instellen naar behoefte. Heb je er meer nodig, dan kun je er meer instellen. Het grootste voordeel is dan ook dat er geen enkel limiet is wat betreft gespreken die gelijktijdig plaatsvinden. SIP trunk is dan ook ideaal voor een callcenter waar uiteraard heel veel gebeld wordt. Het mooie aan SIP trunk is ook dat het niet gebonden is aan een fysieke locatie. Je kunt dus meerdere vestigingen met elk een eigen netwerk toevoegen aan de SIP trunk. Op die manier wordt communiceren tussen de vestigingen een stuk makkelijker en goedkoper. Tevens kun je dus intern binnen verschillende locaties gratis communiceren. Al met al doe je er dus zeer verstandig aan om te kiezen voor SIP trunk. Je moet alleen nog even een provider of aanbieder vinden die alles voor je regelt. Daarvoor kun je terecht bij Voicedata. Dit bedrijf is al 14 jaar actief in de wereld van VoIP, vaste- en mobiele telefonie en zakelijk internet. Het is dan ook hét bedrijf waar je terecht kunt voor een SIP trunk. Mocht je overstappen, dan hoef je daar in principe niet veel van te merken, want je kunt je oude telefoonnummers gewoon behouden. Tevens kun je zoals gezegd ook je mobiele telefoon koppelen aan de vaste telefoon. Kortom, een SIP trunk maakt het leven een stuk makkelijker.

Altijd de beste service als je kiest voor SIP trunk

Mocht je voor deze dienst kiezen bij Voicedata, dan profiteer je ook altijd van de beste service. Alles wordt netjes voor je geïnstalleerd, maar ook als er problemen zijn, dan zal men er bij Voicedata alles aan doen om alles zo snel mogelijk weer op te lossen. Het is dus niet zo dat je na de installatie niets meer van Voicedate hoort. Het is een proces dat eigenlijk nooit stopt en dus is Voicedate er altijd om je te ondersteunen binnen het netwerk. Dit geldt uiteraard ook wanneer je kiest voor één van de andere diensten van Voicedata.

Ontdek alles over Voicedata via voicedata.nl

Mocht je van te voren graag wat meer willen weten over Voicedata, dan kun je terecht op de bovenstaande website. Hier vind je namelijk heel veel informatie over de verschillende diensten, wat je er aan hebt, waarom je er voor zou kiezen en wat de voordelen zijn.

Reageren is niet mogelijk