Stone island soft shell straalt mannelijkheid uit

“Bent u dol op haute couture? Investeer dan in mooie Italiaanse kledingmerken zoals Prada, Gucci of stone island soft shell. Ondanks de Engelse term is dit merk weldegelijk Italiaans. In 1982 opgericht door modeontwerper Massimo Osti is stone island soft shell herkenbaar aan zijn stoere spijkerstoffen ontwerpen die vaak een “stonewashed-effect” hebben. Dat effect doet de merknaam dus zeker recht aan. Het lijkt alsof de kleding van stone island soft shell, zoals hun spijkerbroeken en spijkerjasjes, gedragen zijn en dat maakt deze kleding uiterst gewild. Toch is er helemaal niets versleten aan de stone island soft shell broeken, ze gaan dankzij de uitzonderlijk hoge kwaliteit vele malen langer mee dan inferieure jeansbroeken. Daar betaalt u dan wel voor maar het is de investering meer dan waard. En mocht u het iets te duur vinden op dit moment, dan is de kans groot dat het over enkele weken zo niet maanden eens in de aanbieding is op pl-line.com, de webwinkel van onze twee winkels in Maastricht. Maak eens een account aan en stop de stone island soft shell kleren die u graag wilt kopen in uw winkelmandje zodat u ze direct kunt bestellen. Of voeg ze toe aan uw verlanglijstje zodat u er nog even over na kunt denken en kunt wachten tot we er een aanbieding van hebben gemaakt. Bezoek de site regelmatig en bekijk daar de sale-pagina, abonneer u op de gratis nieuwsbrief en volg ons via sociale media zoals Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest.

Bestel uw stone island soft shell kleding hier online

Hoort stone island soft shell echt bij uw kledingstijl maar ontbreekt er nog veel van in uw kledingkast? Sla dan hier online uw slag. Klik op de mannencategorie en selecteer het merk. Vervolgens kunt u de stone island soft shell kledingstukken uitstukken. Verklein eventueel uw zoekgebied door uw maat aan te vinken of door op kleur te zoeken. Uiteraard kunt u ook op type kledingstuk zoeken. Hebt u bestelt, ontvangen en gepast maar bevalt het niet of valt de maat te klein of te groot uit? Dan stuurt het toch gewoon binnen 14 dagen retour? U krijgt van ons op iedere bestelling namelijk standaard twee weken retourrecht. Naast de bekende stone island soft shell spijkerbroeken verkopen wij van dit topmerk ook:

  • Een keur aan stijlvolle warme en comfortabele zomer- en winterjassen,
  • Vesten, truien en shirts,
  • En zoek bij de categorie “schoenen” naar de prachtige stone island soft shell sneakers.

Naast stone island soft shell vindt u aldus vele kledingmerken van uitzonderlijk hoge kwaliteit voor zowel mannen als voor vrouwen. Er is een speciale categorie voor schoenen, voor tassen en voor accessoires waar u producten kunt vinden zoals riemen, parfum, paraplu’s en sjaals. Of u nu verlegen zit om een kledingstuk ontworpen door Victoria Beckham, door Stella McCartney of Tom Ford, in zowel onze webwinkel als onze winkels in de hoofdstad van Maastricht zult u het vinden tegen aantrekkelijke prijzen.

Komt gerust eens langs in onze winkel in Maastricht

Hebt u vragen over het bedrijf of onze werkwijze? Kijk dan eerst even bij de veelgestelde vragen en neem bij twijfel telefonisch dan wel via de mail contact met ons op. Ook kunnen we via de sociale media algemene vragen beantwoorden. Online bestellen is eenvoudig en goedkoop, zeker als Maastricht niet bepaalt naast de deur ligt. U kunt natuurlijk met uw creditcard betalen maar het kan ook via iDEAL, PayPal of bijvoorbeeld met Mister Cash. Kijk ook voor de openingstijden en de vestigingsadressen natuurlijk even op onze website. Wellicht zien we u snel eens verschijnen!”

Reageren is niet mogelijk