Uw ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven?

Ik wil volgend jaar graag met mijn kinderen op reis naar mijn ouders die al heel lang in Canada wonen. De organisatie van deze reis heeft heel veel voeten in de aarde want als gescheiden moeder mag ik niet zomaar met mijn kinderen het land verlaten. Ik ben daarom al heel vroeg begonnen met het regelen van alles wat maar geregeld moet worden omdat ik geen risico’s wilde nemen. Een van de dingen die heel vervelend is, is dat mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Onze kinderen hebben uiteraard een paspoort nodig om te kunnen reizen, maar mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Dat maakt het voor mij heel erg lastig om met de kinderen naar mijn ouders te gaan. Ik weet ook niet waarom mijn ex weigert toestemming te geven voor de aanvraag van een paspoort, maar hij wil niet met ons meewerken. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om informatie te vinden over wat je moet doen wanneer je ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Ik heb lang moeten zoeken op het internet maar uiteindelijk heb ik een heel handige site weten te vinden. Het gaat hier over de site van Vervangende-Toestemming-zaken.nl. Deze site is heel interessant voor mensen die in eenzelfde schuitje zitten als waarin ik momenteel zit met mijn kinderen. Mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven. Ik heb op de site gelezen dat dit gelukkig niet hoeft te betekenen dat je kinderen daarom dus niet mee kunnen gaan op reis. In het geval van mijn ex is het volgens mij gewoon een kwestie van pesten en vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik hier iets tegen kon gaan doen. Ik heb toen heel handige tips op de genoemde site gevonden en ik weet nu veel beter wat de mogelijkheden zijn. Mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven, maar dat betekent niet dat ik dus niet met mijn kinderen op reis kan gaan. Het is namelijk zo dat wanneer je ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven, er nog steeds mogelijkheden zijn om je kinderen aan de juiste documenten te helpen.

Ik heb een probleem: mijn ex weigert toestemming voor de aanvraag van een paspoort te geven

Wanneer je op de site van Vervangende-Toestemming-Zaken.nl gaat kijken, zie je al heel snel dat je hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. Deze site was voor mij heel nuttig omdat ik op deze manier ontdekte dat ik nog heel veel mogelijkheden had en inmiddels kan ik u zeggen dat ik de paspoorten van mijn kinderen bijna op kan halen.

Deze site heeft mij heel goed verder geholpen

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want hierdoor heb ik heel veel meer inzicht gekregen in de mogelijkheden die er nog waren om een paspoort voor mijn kinderen aan te vragen. Kortom:

  • Deze site is zeer de moeite waard
  • Deze site biedt goede adviezen
  • Ik heb mijn problemen weten op te lossen     

Reageren is niet mogelijk