Uw wbso aanvraag maken wij op orde

Wist u dat u als bedrijf wellicht recht hebt op een subsidie genaamd wbso? Dit staat voor Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk. Werkt u aan de ontwikkeling van technologie, doet u hier onderzoek naar of implementeert u dit in uw producten? Maakt prototypes? Als u op één of meerdere vragen bevestigend kunt antwoorden dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor wbso. Bij wbsoburo.nl kunt u dan aankloppen want we helpen u graag bij het invullen van de correcte aanvraagformulieren. Al dat jargon en technische taal is wellicht niet aan u besteed. Gelukkig kunt u dat aan WBSOburo overlaten want we zijn de experts in Nederland op dit gebied. Klinkt u dit trouwens als muziek in de oren en bent u benieuwd of u inderdaad in aanmerking komt voor deze wbso subsidie? Dan kunt u op onze website direct een online check doen. We vragen kort naar uw werkzaamheden en op basis van uw gegevens kunnen we direct een inschatting maken. Dat scheelt u natuurlijk ook weer tijd. Het heeft weinig zin om toch een aanvraag in te dienen als u eigenlijk niet zoveel met wbso doet. Bij twijfelgevallen willen we echter wel benadrukken dat het beslist zin kan hebben. Want het valt behoorlijk mee waar u aan moet voldoen. Wel kan het zo zijn dat de mate waarin u aan dit zogenaamde S&O werk doet bepaalt hoe hoog de subsidie is. Er is namelijk zowel een onder- als een bovengrens. Maar alle beetjes helpen en u staat aan ons slechts 5 procent van dit totale bedrag af. Tel uit uw winst want het geld is letterlijk een extra gratis bron van inkomsten dat u kunt investeren in uw bedrijf, kortom: in de toekomst!

Maak gebruik van wbso subsidie en vraag het daarom meteen aan!

De wbso is voor iedereen bedoeld. Ten minste, voor iedereen in bedrijfsvorm. Dat wil zeggen dat het nuttig kan zijn om de aanvraag uit te besteden als u:

  • Zelfstandig ondernemer zoals ZZP’er bent,
  • Een klein- of middenbedrijf runt,
  • Een grote onderneming zoals multinational leidt,
  • Of als kennisonderneming staat ingeschreven.

Deze fiscale stimulering wilt u niet mislopen als u erg veel onderzoek doet naar nieuwe technologieën en ze tegelijkertijd probeert te implementeren in prototypes of bestaande modellen. Dit is een brede definitie en zo is het ook opgesteld. De overheid vindt het belangrijk om de kenniseconomie te stimuleren en denkt dit onder andere met de wbso te kunnen bewerkstelligen. Het maximum bedrag dat u zou kunnen ontvangen is 2.500 euro per jaar waarbij 5 procent, dus slechts 125 euro wordt ingehouden vanwege onze verleende diensten. Wij houden van transparant en helder zakendoen en daarom zit u bij ons niet vast aan een langdurig meerjarencontract, verborgen onkosten of opstart- en rapportagekosten. Daar zit niemand op te wachten, zeker niet in deze moderne tijden. U bent daarom ook altijd van harte welkom om met ons in contact te komen. We kunnen het ons namelijk goed voorstellen dat u ondanks de informatie op de site nog diverse prangende vragen hebt. Klim gerust in de pen, schrijf een e-mail of bel met onze medewerkers.

Wij hanteren 5% op basis van het “No Cure, No Pay” principe

Dit principe wil zeggen dat wanneer uw wbso is afgekeurd u geen geld hoeft te betalen aan ons. Dus u raakt hoe dan ook geen geld kwijt voor het aanvragen van wbso. En zelfs qua werktijd bent u nauwelijks iets kwijt want u kunt de gehele aanvraag aan ons overlaten. Download de gratis handleiding en vergeet ons niet te volgen via de sociale media!

Reageren is niet mogelijk