Verhuisdozen bestellen is eenvoudig

Tijdens een verhuizing mag er niets misgaan. Het gaat immers om uw spullen. Of u nu naar een studentenkamertje gaat verhuizen, gaat samenwonen met uw partner of naar een groot huis trekt om uw kinderen in op te brengen, dozen zult u te allen tijde nodig hebben. Misschien dat in uw vriendenkring de verhuisdozen altijd rond gaan en ze zodoende door de tand des tijds zijn aangetast. Om dan geen enkel risico te lopen kan het geen kwaad om te investeren in een aantal stevige kartonnen dozen zodat u zeker weet dat er geen doos kan uitscheuren tijdens het lossen en laden. Dat zou een ramp zijn, zeker als het de dozen met glaswerk of ander gevoelige handelswaar betreft. Via onze website kunt u snel en goedkoop de verhuisdozen bestellen die u wilt hebben. U kunt zowel gehele verhuispakketten kopen zodat u niet alleen dozen krijgt opgestuurd maar ook handige markers, etiketten en tape. Maar het is ook mogelijk om losse dozen en accessoires te bestellen. Sterker nog, als de verhuisdozen in uw vriendenkring nog in prima staat zijn, dan kunt u ze natuurlijk prima gebruiken. We zijn absoluut voor hergebruik en hopen dat u de bij ons gekochte verhuisdozen ook zult doorgeven! Maar in dat geval willen we u er op wijzen dat het geen kwaad kan om eventjes een kijkje tussen de accessoires te nemen. Het zal de complete verhuizing letterlijk en figuurlijk kunnen verlichten en bevorderen. Dus vergeet niet om verhuisdozenstore.nl te bookmarken.

Onze verhuisdozen kunnen wel tegen en stootje

Het moge duidelijk zijn dat u onze website in vrijwel alle gevallen wel kunt gebruiken. Want tot dusver hebben we uit commercieel oogpunt geprobeerd om u over te halen verhuisdozen te kopen. Maar wist u dat we tevens een informatieve website zijn? Zo kunt u hier terecht om informatie in te winnen over verhuizen op zich. Wat is bijvoorbeeld de juiste houding bij het tillen van zware objecten? Hoeveel kilo aan materiaal past er in onze verhuisdozen? En hoe kunt u aangeven wat er precies in de verhuisdozen zit? Al dit soort vragen beantwoorden we in overzichtelijke teksten en videofragmenten op onze website. Maar ook algemene vraagstukken over verhuizingen komen aan de orde. Hoe moet u bijvoorbeeld een adreswijziging doorgeven en in welk opzicht kan de gemeente waarin u woont daarbij helpen? En is het aan te raden om een verhuisbedrijf in te schakelen of kunt u dit zelf met een aantal vrienden en familieleden zelf ook wel af? Het voordeel van een bedrijf is natuurlijk dat ze al een vrachtwagen, dozen en accessoires hebben, kunnen inpakken en uitpakken en u door heel Nederland of erbuiten kunnen verhuizen. Maar daar zit een behoorlijk kostenplaatje aan. Zelf verhuisdozen kopen en een busje of aanhangwagen huren en even uw vrienden lief aankijken is wellicht een stuk voordeliger en absoluut te overwegen als u binnen de stad of de provincie gaat verhuizen.

Als u vandaag bestelt dan hebt u de dozen morgen al in huis

Hebt u de verhuisdozen gevonden die u nodig hebt? Dan gaat u als volgt te werk:

  • Geef aan hoeveel dozen u wilt kopen en kijk nog eventjes tussen de accessoires,
  • Vul dan uw gegevens in zoals uw naam, adres en contactgegevens,
  • Vervolgens betaalt u via PayPal, iDEAL of credit card en is het online bestellen afgerond.

U hoeft niet erg lang te wachten. Sterker nog, als u voor 15:00 uur bestelt dan hebt u de producten de volgende werkdag al in huis. Hebt u verder nog vragen of bent u op zoek naar handige verhuistips? Kijk dan op de website en neem eventueel contact op met onze klantenservice.

Reageren is niet mogelijk