Waar koop je een origineel cadeau?

Voor wat voor gelegenheid je ook een cadeau nodig hebt, bij 100procentleuk vind je altijd iets dat bij diegene past. Ze hebben een hele handige zoekfunctie op hun website waarmee je kunt selecteren voor wie het cadeau bedoeld is, of voor wat voor gelegenheid. Dan hoef je niet zelf de hele website af te zoeken naar een geschikt cadeautje, maar kun je gewoon op je gemakje neuzen door de selectie die 100procentleuk je geeft. Dat scheelt alvast in tijd! Voor wie nog nooit van 100procentleuk heeft gehoord: het is een lifestyle merk gericht op het geven van kleine cadeautjes en aardigheidjes voor allerlei gelegenheden. Het merk is in het leven geroepen toen de eigenaresse van de winkel Leuk Spul op het gebied van een cadeau niet kon vinden waar ze naar op zoek was. Ze is toen zelf cadeaupakketjes gaan samenstellen en heeft dit door de jaren heen zo uitgebreid dat ze op een gegeven moment is gestopt met de winkel. 100procentleuk was geboren, en blijft zich tot op de dag van vandaag uitbreiden met allemaal leuke cadeautjes, die inmiddels verkrijgbaar zijn in meer dan 500 verkooppunten. Het is niet voor niets dat de lijn producten zo in trek is, alles wordt namelijk verpakt in trendy verpakkingen met een mooi, grafisch design. Werkelijk over elk detail is nagedacht! En als je in hun webshop een cadeau bestelt komt het indien gewenst ook nog ingepakt en wel bij je thuis, dus je hoeft niet meer zelf aan de slag met cadeaupapier, plakband en allerlei lintjes. 

Perfect cadeau voor mijn vriendin

Als je als man op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je vriendin zou je zeker eens een kijkje moeten nemen in de Waar koop je een origineel cadeau?webshop vol originele cadeautjes van 100procentleuk. Daar hebben ze namelijk een hele sectie vol leuke cadeaus die geschikt zijn om aan je vriendin te geven. Denk maar eens aan de volgende items:

  • Sfeervolle kussens voor in huis
  • Een flesje schuim voor een lekker voetenbadje
  • Thee en koekjes voor een echt relaxmoment
  • Originele complimentenzeep
  • En nog veel meer…

Al deze cadeautjes kun je gemakkelijk online bestellen in de webshop van 100procentleuk en ingepakt en wel bij je thuis laten bezorgen. Deze service is heel snel, dus ook voor een last-minute cadeau kun je bij 100procentleuk terecht! Zo zit je nooit meer om een origineel cadeautje verlegen. Sterker nog: Je kunt ook gebruik maken van hun handige planservice, waarbij je een melding krijgt wanneer de verjaardag van een belangrijk persoon er aan zit te komen, super handig!

Cadeautjes voor vriendschap

Bij 100procentleuk kun je natuurlijk een los cadeau bestellen, maar ze hebben ook mooie, door hen zelf samengestelde cadeaupakketten in hun webshop. Het Speciaal voor jou – vriendschapspakket bijvoorbeeld. Deze komt in een hippe verpakking met grafisch design, en bevat allerlei leuke aardigheidjes speciaal voor die ene goede vriend/vriendin. Omdat deze zo hip is ingepakt is het nog veel leuker om te geven dan wanneer je al die items los cadeau zou doen. 100procentleuk heeft echt nagedacht over de presentatie, want laten we eerlijk zijn: Cadeautjes geven is misschien nog wel leuker dan cadeautjes krijgen!

Reageren is niet mogelijk