Waar kun je een zweefmolen huren?

Stel, je bent een groot evenement aan het organiseren en je moet nog iets leuks verzinnen om kinderen op deze dag(en) bezig te houden. Heb je al eens gedacht aan een zweefmolen huren? Dit kun je doen via de website van attractie.com. Deze website is van attractieverhuur Moonen, en je vindt er super veel toffe attracties die je kunt huren, zowel voor kleine als grote evenementen, en zowel voor een klein als groot budget. Bij attractieverhuur Moonen kun je onder andere zo’n gave zweefmolen huren, maar ze hebben nog veel meer attracties in hun assortiment, zoals:

  • Een rodeo stier
  • Allerlei verschillende soorten springkussens
  • Zeskamp spellen, zowel voor volwassenen als voor kids
  • Diverse kermisattracties
  • Sportartikelen en voetbal attracties

Dit is slechts een kleine greep uit het enorme aanbod attracties dat je kunt huren via attractieverhuur Moonen. Kijk voor het gehele aanbod, en wat het kost om bijvoorbeeld zo’n springkussen of zweefmolen te huren even op hun website. Daar vindt je overigens ook alle informatie over wat ze voor je kunnen betekenen als je een bepaalde promotie of opening aan het plannen bent. Ze verhuren naast attracties namelijk ook allerlei feestartikelen en partytenten. Kwam je net op hun website terecht om een zweefmolen te huren en heb je ook nog aankleding nodig voor datzelfde evenement? Kijk dan eens onder de kopjes Partyverhuur en Promotie & Opening.

Voetbal spellen huren voor familiedag

Als je een familiedag plant en je wilt daarvoor wat leuke spellen huren dan zijn voetbalspellen altijd goed. Veel mensen vinden het leuk om een balletje te trappen, en als het slechts om een familiedag voor zo’n 30 personen gaat is een zweefmolen huren natuurlijk iets teveel van het goede. Gelukkig ben je ook voor goedkopere spellen en leuke voetbalattracties bij attractieverhuur Moonen aan het juiste adres. Met betrekking tot voetbalspellen hebben ze onder andere de volgende items: Opblaasbare voetbalveldjes, opblaasbare prijzenbekers, Opblaasbare goals en bungee soccer. Deze laatste is een soort springkussen waarop je kunt voetballen. Dit gaat natuurlijk voor geen meter en dus is het een hilarische activiteit voor jullie opkomende familiedag. Liever een iets makkelijker spel? Dan kun je ook kiezen voor een tafelvoetbal set, of natuurlijk voor een zweefmolen huren, maar die wordt doorgaans alleen gehuurd voor de wat grotere evenementen in verband met de prijs.

Partyverhuur en zweefmolen huren

Als je budget het wel toelaat kun je natuurlijk voor jouw evenement wel zo’n super gave zweefmolen huren. Kinderen zullen het helemaal te gek vinden en de hele middag in de zweefmolen door willen brengen! Als je deze via attractieverhuur Moonen huurt dan kun je gelijk de party items mee laten bezorgen. Daarmee kleed je jouw feest of evenement helemaal aan. Je kunt denken aan statafels, tenten en parasols, maar ook barkrukken, koffiezetapparaten en zelfs rode lopers. attractieverhuur Moonen heeft werkelijk alles in huis om jullie feest tot in de puntjes te verzorgen, van de aankleding tot de attracties voor de kinderen. En als jullie budget het toelaat zou ik zeker zo’n gave zweefmolen huren. Deze staat namelijk garant voor urenlang plezier en een dag om nooit te vergeten!

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk