Waar kunt u alles lezen over een nulurencontract?

Ik heb onlangs een gesprek met een nieuwe werkgever gehad want ik was op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik heb namelijk vele jaren voor dezelfde firma gewerkt en op een gegeven moment is het dan wel gewoon klaar. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een nieuwe functie te vinden en ik heb toen een heel leuke optie voorbij zien komen. Ik heb echter gezien dat ik voor deze functie een nulurencontract zou krijgen. De mensen van dit betreffende bedrijf wilden namelijk alleen nog maar mensen aannemen die zij een nulurencontract konden aanbieden omdat men geen risico’s wilde lopen. Ik wist niet helemaal of ik hier wel blij van zou worden en ik ben daarom gaan kijken naar wat ik allemaal aan informatie over een nulurencontract kon vinden. Ik was namelijk niet gewend om met een nulurencontract te werken en omdat ik ook al wat op leeftijd was, leek het mij goed om daarom eens te kijken wat de voor- en nadelen zouden zijn van een nulurencontract. Ik had namelijk wel wat te onderhandelen want ik had dit bedrijf echt wat te bieden en ik wist ook dat zij moeilijk andere mensen konden vinden. Ik heb daarom gekeken waar ik meer over een nulurencontract kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van nlpeople.nl kon gaan. Deze mensen hebben namelijk een heel mooi overzicht gemaakt van wat je kunt verwachten als je met een nulurencontract gaat werken. Ik kan u daarom aanraden om deze site ook een keer te bekijken wanneer u meer wilt over hoe u met een nulurencontract kunt werken. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om u niet alleen van de hoed, maar ook van de rand te vertellen en daardoor kon ik in ieder geval een heel duidelijk overzicht krijgen van de voor- en nadelen van een nulurencontract. Deze overwegingen heb ik meegenomen in het gesprek dat ik had met de mensen van het bedrijf waar ik solliciteerde en dat heeft mij veel opgeleverd, kan ik u zeggen. 

Hier las ik wat de alternatieven zijn voor een nulurencontract

Ik ben even goed in de materie gedoken en ik heb gezien dat ik beter een flexibel uitzendcontract kon krijgen, dan dat ik een nulurencontract zou nemen. Ik heb dit ook besproken met het bedrijf waar ik had gesolliciteerd en ik kreeg te horen dat zij dit eigenlijk een heel goed alternatief vonden. Zodoende kreeg ik dus geen nulurencontract en daarmee had ik gelijk een betere deal gesloten. Ik ben daarom heel blij dat ik de informatie van nlpeople.nl gevonden heb. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden om een nulurencontract te krijgen of juist wat de alternatieven zijn, dan kunt u:

  • Even naar nlpeople.nl surfen 
  • Bekijken wat deze mensen u te bieden hebben 
  • Een keer kijken welk contract het beste is voor uw situatie 

Ik hoop dat u hier ook de informatie kunt vinden die nodig is om een goede basis voor uw werk te leggen.                          

Reageren is niet mogelijk