Waarom een SOCMINT Training volgen?

anti-crime-academy - SOCMINT Training

Een aantal maanden geleden heb ik mij via de website Anti-Crime-Academy.com ingeschreven voor de SOCMINT Training. Het woord ‘SOCMINT Training’ staat voor Social Media Intelligence Training en is bedoeld om, zoals de naam eigenlijk al doet vermoeden, data via het internet te verzamelen. Dat was iets wat ik al heel lang wilde leren omdat ik wel had gemerkt dat je weliswaar via Google heel veel informatie kunt vinden, maar niet datgene waar je meestal naar op zoek bent wanneer het gaat over de handel en wandel van een bepaald persoon of bepaalde firma. Vandaar dat het mij goed leek om mij eens nader in deze materie te gaan verdiepen en daarom heb ik eens even contact opgenomen met Anti-Crime-Academy.com om te vragen of zij nog ruimte hadden voor een cursist in hun SOCMINT Training. Het antwoord was positief en tot mijn grote verrassing kon ik al binnen twee weken beginnen aan mijn SOCMINT Training. Dat vond ik heel prettig en ook de rest van de SOCMINT Training is mij heel erg goed bevallen. In deze korte recensie wil ik graag iets meer over mijn positieve ervaringen met dit bedrijf vertellen. Mocht u ook overwegen om een SOCMINT Training te gaan volgen, dan hoop ik dat mijn ervaringen u van dienst kunnen zijn.

Voor wie is de SOCMINT Training bedoeld?

Vaak wordt gedacht dat het volgen van een SOCMINT Training alleen is weggelegd voor mensen die al heel veel van het verzamelen van data via het internet afweten. Dat bleek echter niet het geval te zijn en dat vond ik heel fijn om te merken. Het is weliswaar zo dat je niet een absolute beginner moet zijn wanneer het gaat over dit onderwerp, maar het is ook zeker niet zo dat je een vergevorderde onderzoeker moet zijn. Dat betekent dus dat je met de nodige voorkennis naar een heel mooi resultaat kunt werken. Ik heb gemerkt dat de SOCMINT Training weliswaar intensief is, maar dat het desalniettemin een cursus is die zeer goed te doen is. Dat is niet alleen mijn persoonlijke mening, dat hoorde ik ook van mijn cursusgenoten. Ik zat in een klein groepje en we hebben het traject allemaal met succes afgelegd. Ik denk dan ook dat ik niet alleen namens mijzelf spreek wanneer ik zeg dat ik heel erg tevreden ben over het pakket dat ons aangeboden is. In het laatste deel van deze tekst wil ik graag nog het een en ander vertellen over de professionele begeleiding die ons destijds geboden is.

Schrijf u vandaag nog in

Wat ik altijd heel fijn vind om te merken, is dat een cursus gegeven wordt door mensen die verstand van zaken hebben. Dat is bij de SOCMINT Training helemaal het geval en dat zorgde er dan ook voor dat je tijdens iedere bijeenkomst heel veel opstak. Je kreeg iedere keer een aantal opdrachten mee naar huis die gebaseerd waren op bestaande zaken en daardoor leerde je ook heel veel van de praktijk. Ik vond het erg interessant om deze kwesties uitgebreid te analyseren omdat je tegen allerlei dingen aanliep die je nooit in de theorie behandeld zag worden. Na vier bijeenkomsten wist ik echt veel meer van de materie dan toen ik aan het traject begon en ik kan tegenwoordig veel meer informatie van het internet halen. Daarom zou ik willen concluderen dat:

  • Ik heel erg tevreden ben
  • Ik in een kort tijdsbestek heel veel geleerd heb
  • Ik iedereen deze cursus van harte aan kan bevelen

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Kijk dan vandaag nog snel even op de website van Anti-Crime-Academy.

Reageren is niet mogelijk