Waarom ik projectmanagement trainingen bij Aetsveld volgde

Versterk vaardigheden met projectmanagement trainingen

Vorig jaar vertelde mijn leidinggevende tijdens het jaarlijkse functioneringsgesprek, dat hij veel potentie in mij zag als projectmanager. Ik werkte al een aantal jaar bij het bedrijf en ik deed mijn werk heel erg goed. Hij merkte echter aan mij dat ik een beetje verveeld begon te raken. Dat vond ik natuurlijk niet heel prettig om te horen, maar hij had eigenlijk wel gelijk. Na een paar jaar, weet je ongeveer wel hoe de vork in de steel zit en dan ben je op een gegeven moment wel toe aan een stukje verdieping. Mijn leidinggevende stelde voor om mij op te geven voor twee projectmanagement trainingen. Ik had daar meteen wel oren naar. Ik had zelf namelijk ook al een keer op het internet gezocht naar projectmanagement trainingen en dus was ik meteen bereid om mij op te geven voor deze projectmanagement trainingen. Mijn leidinggevende vertelde mij dat als ik een instituut zou kunnen vinden waar ik deze projectmanagement trainingen zou willen volgen, dat hij dit dan voor mij zou betalen. Dat was een deal die ik niet kon afslaan en daarom ben ik diezelfde dag nog even op het internet gaan zoeken naar meer informatie. Op die manier kwam ik uiteindelijk uit bij Academy.Aetsveld.nl. Al bij de eerste blik op de site was ik meteen heel erg onder de indruk van het imposante aanbod van deze academie. Vandaar dat ik dus ook niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik wel of niet een training bij dit instituut zou willen gaan volgen.

Ik ben zeer tevreden over de gevolgde projectmanagement trainingen

Om toch zeker te zijn van mijn zaak, ben ik even op het internet gaan zoeken naar meer informatie over deze projectmanagement trainingen. Ik heb dit volgens mij gewoon via Google gedaan. Ik las heel positieve recensies over Aetsveld en dat maakte dan ook dat ik niet lang hoefde te twijfelen. Ik heb mij meteen opgegeven voor twee zeer interessante projectmanagement trainingen. Ik wilde graag wat meer leren over projectmanaging en daarom leken de twee trajecten waar ik mij voor had opgegeven heel erg interessant. Inmiddels ben ik al een aantal maanden verder en ik kan niet anders dan zeggen dat ik al heel erg veel geleerd heb tijdens de projectmanagement trainingen. Wat ik heel erg fijn vind aan dit hele traject, is dat je heel veel praktische kennis krijgt bijgebracht. Je leert allerlei dingen die je meteen op de werkvloer kunt toepassen. Dat vind ik heel prettig leren omdat het bij wijze van spreken vanzelf door je opgenomen wordt. Ook mijn leidinggevende merkte dat ik een aantal dingen veel beter aanpakte en dat is natuurlijk fijn omdat het weer carrièreperspectieven biedt. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar interessante manieren om een stukje verdieping in uw werk aan te brengen, dan raad ik de Aetsveld Academy van harte aan.

Ik heb in korte tijd heel erg veel geleerd

Het fijne aan de projectmanagement trainingen van de Aetsveld Academy is dat je in een heel kort tijdsbestek heel erg veel leert. Dit stond ook al op de site aangegeven en dat had ik van tevoren ook wel gelezen, maar de praktijk overtrof mijn verwachting zeer. Dat vind ik heel erg positief aan deze projectmanagement trainingen. Kortom:

  • Ik heb heel veel geleerd
  • Ik heb groeikansen gecreëerd
  • Ik ben zeer tevreden over de gevolgde trainingen
  • Lees meer…

Reageren is niet mogelijk