We reconditioneren uw luchtbehandelingskast

Ieder modern kantoorgebouw heeft een ingebouwd koelingssysteem. Uw personeel of leerlingen op uw school hebben ongetwijfeld erg veel baat bij een goed werkende airconditioning, zeker in de warme lentes en zomers die dit land tegenwoordig kent. Het reconditioneren van luchtbehandelingskast is daarom een klus die minstens jaarlijks moet worden uitgevoerd. Dit is de unit waar lucht binnenkomt en het pand verlaat. Het bevat filters die ervoor zorgen dat gevaarlijke stofjes niet in de lucht terecht kunnen komen. Denk aan fijnstof of chemische stoffen. Men krijgt niet langer last van een hoestbui, of erger nog, een astma-aanval terwijl men zelfs bij hitte in een koel gebouw kan werken. Het reconditioneren van luchtbehandelingskast is een vak apart en dat is waar de professionals van aqgroup.nl om de hoek kijken. Want het reconditioneren van luchtbehandelingskast is slechts een van de vele werkzaamheden die we kunnen verrichten:

  • We kunnen ook de wtw unit reinigen en onderhouden,
  • Of koeltorens schoonmaken en Legionellavrij houden,
  • En dat kunnen we doen door zelfs coatings aan te brengen die onder andere corrosie tegengaan.

Voor een totaaloverzicht van al onze werkzaamheden waaronder het reconditioneren van luchtbehandelingskast kunt u eens kijken op onze website. U zult zien dat we trouwens niet enkel in Nederland werken, ons kantoor is gevestigd in Utrecht, maar ook in Belgiƫ, namelijk in Zaventem. Dat betekent dat we binnen de gehele Benelux kunnen helpen met het reconditioneren van luchtbehandelingskast en andere schoonmaakwerkzaamheden rondom uw waterterugwinning en klimaatinstallatie.

Denkt u tijdig aan het reconditioneren van luchtbehandelingskast

Bij het reconditioneren van luchtbehandelingskast kijken we naar de huidige staat van deze kast. Zo kan het zo zijn dat we het afkeuren en dat betekent dat we het u aanraden om te investeren in een nieuwe kast. Die zou u eventueel bij ons in de webwinkel kunnen bestellen. Maar voordat we dergelijke extreme maatregelen overwegen, kunnen we vele schoonmaakwerkzaamheden voor u doen. Zo kan het verstandig zijn om tijdens het reconditioneren van luchtbehandelingskast de inhoud te coaten met een bijzondere coating. Deze AQ gietcoating beschermt aldus tegen corrosie. Daarnaast hebben we een ongebruikelijke watervaste coating, AQ waterbased Condensor Coating dat over koeler- en verwarmingsbatterijen wordt gespoten. Het is daarnaast belangrijk om filterframes en de condensorbak regelmatig te reinigen. Dat is een taak die u in de toekomst eventueel ook zelf zou kunnen doen. We leggen het tijdens het reconditioneren van luchtbehandelingskast graag even uit. Vervangende filters zou u in de toekomst bij ons kunnen bestellen. Deze filters houden stoffen buiten zodat de lucht vrij is van bacteriƫn en ander kwaad. Daarnaast beschermt het u tegen de gevreesde en gevaarlijke Legionellabacterie. Deze bacterie kan ontstaan bij stilstaand water, bijvoorbeeld als de airconditioning geruime tijd uitstaat. Het kan een ongevaarlijke verkoudheid betekenen als u hiermee besmet raakt maar het kan ook de fatale Veteranenziekte met zich meebrengen. Wederom een belangrijke reden om aan het reconditioneren van luchtbehandelingskast te denken.

Ook voor andere schoonmaakwerkzaamheden kunt u op ons rekenen

Mocht u nog vragen hebben of ons willen inplannen voor het reconditioneren van luchtbehandelingskast en andere schoonmaakwerkzaamheden dan kunt u nu even bellen en mailen. We nemen spoedig contact met u op om de afspraak al dan niet te bevestigen. Blijft u graag op de hoogte over onze werkzaamheden? Dan kunt u ons volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter. Tevens kunt u zich aanmelden voor de gratis digitale nieuwsbrief door uw naam en e-mailadres achter te laten op de site. Als u die brief niet langer wilt ontvangen dan kunt u zich daar weer eenvoudig voor afmelden. Besteed al dit schoonmaakwerk vanaf nu uit aan de AQ Group!

Reageren is niet mogelijk