Wilt u een felsmachine aanschaffen?

Voor het aanschaffen van een felsmachine kan u terecht bij André de la Porte Packaging. Het bedrijf is een handelsonderneming die al meer dan 100 jaar een vertrouwde naam is binnen de blikverpakking-, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrie. Omdat het bedrijf meerdere gerenommeerde leveranciers in Nederland en België vertegenwoordigd is het in staat om zowel stand-alone machines als complete vul- en verpakkingslijnen te leveren. Daarnaast bezit het bedrijf ook over veel kennis. 

Omdat machinestilstand enorme consequenties kan hebben biedt la Porte Packaging u maatwerk op het gebied van onderhoud en service. Het bedrijf onderscheidt zich door regelmatig innovatieve oplossingen aan te bieden, deze dragen bij aan het verbeteren van een proces en het verlagen van kosten bij de klant.

Felsmachine

Het bedrijf heeft een aanbod als het gaat om een felsmachine. Een felsmachine aanschaffen is een proces waarover goed nagedacht moet worden. Het is belangrijk dat de machine aan een aantal harde randvoorwaarden voldoet en de kwaliteit van de machine is natuurlijk belangrijk. Dit is de reden dat André de la Porte Packaging een aantal hoogwaardige felsmachines van Firma Stiller in het assortiment heeft opgenomen. Dit type felsmachine is ontwikkeld en gebouwd om ronde metalen, aluminium en combibussen te sluiten. Al deze machines werken volgens het principe van de roterende bus. Stand alone wil zeggen dat er bij de felsmachine een eigen transportband aanwezig is, net als een bussen en dekseltoevoer, alles volledig geautomatiseerd. Het aanbod bestaat uit:

  • Afvul machines
  • Sluitmachines
  • Etiketteermachines
  • Eindverpakkingsmachines
  • Machines blikindustrie 
  • Transportbanen en systemen
  • Meetapparatuur CMC-Kuhnke
  • Camerabewaking
  • Metaaldetectie
  • Gebruikte machines

Natuurlijk is een nieuwe felsmachine een prachtig apparaat met vele voordelen. U bent natuurlijk gelijk verzekerd van de laatste technologische mogelijkheden en opties. Maar André de la Porte Packaging heeft ook een aanbod van gebruikte apparaten. Deze apparaten hebben natuurlijk al wat werkuren achter de rug, maar deze zijn niet versleten. U krijgt gewoon een uitstekend werkende machine. Het is ook mogelijk om een felsmachine te huren.

Felsen

Klinkt allemaal heel mooi maar wat is nu precies een felsmachine en wat doet de machine? Vandaag de dag weten vele werknemers niet wat de felsmachine binnen het bedrijf doet. Felsen is een techniek waarbij metaal wordt bewerkt en waardoor dun plaatmateriaal met elkaar wordt verbonden. de randen van de dunne platen worden in elkaar gevouwen en aangedrukt, dit zorgt voor het ontstaan van een sterke constructie. Felsen wordt over het algemeen toegepast om blik of een andere dunne materiaal soort met elkaar te verbinden. Het is bijvoorbeeld een manier om ervoor te zorgen dat levensmiddelen langer houdbaar blijven, denk aan ingeblikt fruit of groente. Een felsmachine van goede kwaliteit zorgt er voor dat de verbinding lucht- en vocht dicht wordt gemaakt. Hierdoor komen geen invloeden van buitenaf die een kans krijgen, en bederft de voeding dus veel minder snel.

Dus bent u opzoek naar een felsmachine en wilt u een nieuw of tweedehandse machine aanschaffen/huren. Dan bent u bij Adlppack.com aan het juiste adres. Naast felsmachines biedt het bedrijf ook hoogwaardige handmatige, semiautomatische en volautomatische machines die geschikt zijn voor blikemballage, afvul-, sluit- en verpakkingsindustrie. Naast het vaste aanbod kan het bedrijf ook een machine naar u wens vormgeven. Wilt u meer weten neem dan gerust een kijkje op de website of vraag een offerte aan!

Reageren is niet mogelijk