Wilt u een friet kraam aan huis bestellen?

Wij geven eens per jaar een groot feest voor de kinderen bij ons in de buurt. Wij hebben namelijk een groot bedrijf en wij vinden het leuk om eens per jaar iets voor de omgeving te organiseren. Wij merken dat kinderen het altijd heel leuk vinden om bij ons te kijken en daarom doen wij er ook alles aan om het de kinderen en de ouders naar de zin te maken. Dit jaar wilden wij hen niet alleen laten zien wat wij binnen ons bedrijf allemaal doen, maar wij wilden hen ook iets lekkers geven. Aangezien wij aardappelen verbouwen, leek het ons leuk om een friet kraam aan huis te regelen zodat wij de kinderen van lekkere patat konden voorzien. Wij hebben toen gekeken of een friet kraam aan huis een grote investering zou worden en wij hebben gekeken waar wij een friet kraam aan huis zouden kunnen regelen. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van frietfestijn.nl konden gaan om te bekijken wat de mogelijkheden zouden zijn om een friet kraam aan huis te regelen. Wij wilden namelijk graag een goede patatbakker inschakelen omdat wij natuurlijk goede patat moesten aanbieden aan de kinderen die bij ons langs zouden komen. Wij hebben toen gemerkt dat wij op de site van frietfestijn.nl heel veel interessante opties aangeboden kregen en wij hebben daarom ook meteen even contact opgenomen met de mensen van deze site. Wij kregen toen te horen dat wij voor een heel goede prijs een friet kraam aan huis konden reserveren. Wij hebben toen meteen een reservering gemaakt want als je voor zo’n goede prijs een friet kraam aan huis kunt realiseren, dan ben je bijna niet goed snik wanneer je daar geen gebruik van maakt. Ik ben daarom blij dat wij frietfestijn.nl gevonden hebben want zonder deze mensen hadden wij nooit een friet kraam aan huis kunnen realiseren. Ik ben daarom erg blij dat wij deze mensen hebben ingeschakeld want onze friet kraam aan huis werd een heel groot succes. 

Deze friet kraam aan huis maakte heerlijke patat!

Wij wilden graag dat de friet kraam aan huis lekkere patat zou maken voor de kinderen. Wij konden toen kiezen wat wij de kinderen wilden aanbieden en het was fijn dat wij daar heldere afspraken over konden maken. Wij konden een goede prijs afspreken en dat betekende dat onze friet kraam aan huis de kinderen van heerlijke patat kon voorzien en dat wij daar maar weinig voor hoefden te betalen. Wij zijn er dan ook zeker van dat wij vaker een friet kraam aan huis willen inschakelen wanneer wij weer eens een feest voor de buurt organiseren. 

Wilt u ook een kraam bestellen?                 

Als u ook een keer een kraam wilt bestellen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van frietfestijn.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier allemaal aangeboden krijgt 
  • Een reservering te maken omdat u dan heerlijke snacks aangeboden zult krijgen

Ik hoop dat u iets aan onze ervaringen heeft gehad. Wij zijn heel blij dat wij de mensen van frietfestijn.nl hebben ingeschakeld. 

Reageren is niet mogelijk