Wilt u een opvouwbare boodschappentas als relatiegeschenk geven?

Bij ons in de winkel komen heel vaak mensen inkopen doen zonder dat zij een tas bij zich hebben. Dit leek ons een heel mooie kans om deze mensen van een mooi relatiegeschenk te voorzien. Wij hebben daarom gekeken hoe wij een goede tas voor onze klanten konden maken. Wanneer wij onze mensen namelijk iets moois konden aanbieden, zouden wij op twee vlakken winnen. Ten eerste zouden onze klanten een geschenk aangeboden krijgen en daar worden zij doorgaans heel vrolijk van, en ten tweede konden wij iets op de tas laten drukken zodat wij ook reclame konden maken voor onze winkel. Wij hebben daarom gekozen voor een  opvouwbare boodschappentas omdat wij wel in de gaten hadden dat wij wel voor iets praktisch moesten gaan. Een opvouwbare boodschappentas is altijd welkom en daarom hebben wij gekeken hoe wij ergens een opvouwbare boodschappentas konden kopen. Wij wilden deze opvouwbare boodschappentas graag kopen bij een bedrijf dat ook reclame op deze opvouwbare boodschappentas kon aanbrengen en dat maakte het niet meteen eenvoudig om een goed bedrijf te vinden. Wij hebben daarom lang moeten zoeken, maar gelukkig hebben wij niet opgegeven want uiteindelijk zijn wij op de site van dereklameshop.nl terecht weten te komen. Deze site is heel ideaal voor mensen die gepersonaliseerde geschenken willen geven aan hun contacten omdat je hier echt heel veel mogelijkheden aangeboden krijgt. Ik ben gaan kijken of ik hier ook een opvouwbare boodschappentas kon vinden en dat bleek het geval te zijn. Ik ben daarom meteen gaan kijken wat wij precies op deze opvouwbare boodschappentas wilden laten drukken en toen hebben wij een mooi ontwerp laten maken door een kunstenaar bij ons in de buurt. Wij wilden namelijk graag iets bijzonders geven aan onze klanten en wij zijn daarom blij dat wij uiteindelijk een heel mooie opvouwbare boodschappentas hebben kunnen laten maken. Mocht u ook op zoek zijn naar mogelijkheden, dan raad ik u aan om een keer naar de site van dereklameshop.nl te surfen. Deze site biedt heel veel mogelijkheden waar u hopelijk goed mee uit de voeten zult kunnen. 

Deze opvouwbare boodschappentas is een mooi geschenk

Wij hebben onze opvouwbare boodschappentas inmiddels laten maken en wij hebben deze nu bij ons in grote hoeveelheden in de winkel liggen. Wanneer klanten een bepaald bedrag besteden in onze winkel, kunnen zij een opvouwbare boodschappentas meenemen. Wij krijgen daar heel goede reacties op en wij zijn heel blij dat wij onze klanten iets moois kunnen aanbieden. Wij zien nu regelmatig mensen over straat gaan met onze opvouwbare boodschappentas en dat was precies waar wij op gehoopt hadden. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u ook iets aan uw klanten willen aanbieden, dan raad ik u aan om:

  • Even naar dereklameshop.nl te surfen 
  • Te bekijken wat u hier allemaal in het assortiment kunt vinden 
  • Een bestelling te plaatsen als u kwaliteit voor weinig geld wilt inslaan 

Wij zijn blij dat wij goede zaken hebben kunnen doen via deze site en wij gaan deze site daarom ook zeker vaker raadplegen. Mocht u ook iets willen bestellen, bekijk de mogelijkheden dan ook een keer.                      

Reageren is niet mogelijk