Wilt u goede canvas tassen kopen?

Canvas tassen zijn super praktisch en bovendien goed voor het milieu. Je kunt ze immers super vaak hergebruiken en hoeft dus geen plastic tasjes meer te kopen. Daarom is canvas tassen kopen zo’n leuk idee als relatiegeschenk, en laat je ze bij Promo Bee nou ook nog eens kunnen bedrukken met je eigen logo of print! Daar hebben ze namelijk een groot assortiment tassen en shoppers die ze voor je kunnen bedrukken met een custom print. De levertijd daarvan is gemiddeld slechts 5-7 dagen dus is het een relatiegeschenk dat je snel in huis hebt. Canvas tassen kopen met custom bedrukking kan al vanaf €0,51. Voor dat geld heb je een heel basic tasje, maar wel met een bedrukking. Wil je liever een wat betere kwaliteit canvas tassen kopen dan heeft Promo Bee ook nog vele andere opties, in zowel zwart als wit. Daarnaast hebben ze ook nog een aantal mooie exemplaren van bruin jute. Dit heeft een ontzettend mooie, natuurlijke uitstraling en is heel erg geschikt voor bedrijven die zich met hun diensten of assortiment focussen op duurzaamheid en de natuur. Als je canvas tassen wil kopen omdat je een groen relatiegeschenk zoekt dan zijn jute tassen misschien nog wel een beter idee. 

Jute, polyester of canvas tassen kopen, het kan bij promobee!

In principe is elk type boodschappentas of shopper die je als relatiegeschenk wilt weggeven een duurzaam product. Puur en alleen doordat de ontvanger dat tasje kan gebruiken voor zijn of haar boodschappen en dus geen plastic tasjes meer hoeft te kopen. Het is dan ook een product dat relatief vaak gebruikt wordt en niet voor niets zo populair als relatiegeschenk. Canvas tassen kopen met eigen bedrukking kan bij promobee, maar als het je niet uitmaakt welk materiaal het tasje heeft hebben ze ook nog andere opties voor je. De natuurlijke tassen van jute noemden we hierboven al, maar naast jute en canvas tassen kopen kun je bij promobee ook polyester tasjes bestellen. Dit is weliswaar een minder natuurlijk materiaal, maar het gaat wel ontzettend lang mee en is verkrijgbaar in veel meer kleuren dan de andere materialen tasjes. Bovendien zijn ze ook nog eens veel goedkoper dan de andere opties, doordat ze iets makkelijker te produceren zijn en het materiaal goedkoper is om in te kopen. Maar als je liever een tas met een natuurlijkere uitstraling wilt dan kun je beter jute of canvas tassen kopen. Deze ogen ook wat luxer dan de polyester modellen.

Relatiegeschenken online bestellen

In de webshop van promobee vindt je naast al die verschillende soorten shoppers en boodschappentassen ook super veel andere relatiegeschenken die je kunt laten personaliseren, zoals:

  • Allerlei soorten kantoorartikelen
  • Huis-, tuin- en keukenproducten
  • Diverse soorten kleding, caps en fleece dekens
  • Bodylotion, douchegel en handcrème

Dit is slechts een kleine opsomming van het assortiment van promobee. Kijk vooral even op hun website voor het volledige assortiment. Maar of je nu canvas tassen wil kopen of andere gepersonaliseerde producten die je kunt weggeven aan personeel of relaties, bij promobee ben je aan het juiste adres voor producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk