Aan de slag met de cursus motorkettingzaag

Werk jij binnen de groene sector? Dan zijn er altijd mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Het is binnen dit vakgebied namelijk zeer belangrijk dat je altijd zorgvuldig aan de slag gaat. Veiligheid staat altijd voorop. Dat merk je ook binnen de cursussen die op dit gebied worden aangeboden bij Terra Trainingen. Hier werken ze met een hoop professionals die de nodige ervaring hebben op de werkvloer zelf. Zij weten dus precies waar ze het over hebben en hebben de juiste kennis in huis. Zij begrijpen hoe belangrijk het is om altijd veilig aan het werk te gaan. Niet alleen voor jezelf en je collega’s, maar ook voor de klant waarvoor je aan het werk bent en eventuele omstanders waarmee je te maken krijgt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het volgen van de cursus motorkettingzaag. Deze is er in twee varianten.

  • Basiscursus
  • Herhalingscursus

De basiscursus is er uiteraard voor de personen die nog niet eerder de cursus motorkettingzaag hebben gevolgd, maar wel regelmatig in contact komen met dit apparaat op de werkvloer. Een ongeluk zit in een klein hoekje, het is dus erg belangrijk dat je goed leert hoe je hiermee moet omgaan. In de herhalingscursus wordt de kennis die is opgedaan in de basiscursus nog eens kort herhaalt en ook wordt er aandacht besteed aan eventuele vernieuwingen op het gebied van de motorkettingzaag.

Inschrijven voor de cursus motorkettingzaag

Er zijn een aantal opties voor het volgen van de cursus motorkettingzaag. Ben jij werkgever en ga jij met jouw team aan de slag met een project waarin het werken met dit apparaat aan bod komt? Dan wil je natuurlijk dat iedereen goed op de hoogte is van hoe er op de beste manier met dit apparaat gewerkt kan worden. Het is dan mogelijk om een cursus motorkettingzaag op maat te volgen bij Terra Trainingen. De inhoud van de cursus wordt dan uiteraard aangepast aan je bedrijf en eventueel het project waarmee jullie bezig zijn. De mogelijkheden hiervoor kun je uiteraard bespreken met de medewerkers van Terra Trainingen. Je kunt eenvoudig contact met hen opnemen om deze door te nemen en aan de hand daarvan te bepalen wat het beste voor jullie werkt. De tweede optie die er is, is om je in te schrijven voor de standaard cursus motorkettingzaag die door Terra Trainingen georganiseerd wordt. Deze bestaat uit 4 dagdelen op locatie. Tijdens deze 4 dagdelen komen de nodige onderwerpen aan bod, zoals veiligheid en de verschillende functies van het apparaat. Je kunt je eenvoudig inschrijven voor de cursus door naar de website van Terra Trainingen te gaan.

Leer meer met de cursus motorkettingzaag

Bij Terra Trainingen kun je er altijd op vertrouwen dat er een professioneel voor de klas staat en dat de cursus motorkettingzaag aan een kleine groep wordt gegeven. Zo is er genoeg aandacht voor de individu, maar is er ook de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen. De theorie die je tijdens de cursus motorkettingzaag leert, kun je direct toepassen in de praktijk. Dit maakt het volgen van deze cursussen ook zo prettig. Er wordt altijd gedacht vanuit de praktijk en op die manier is de theorie dus altijd makkelijk toe te passen. Maak je werk leuker en uitdagender door te kiezen voor een van de cursussen die Terra Trainingen aanbiedt. Niet alleen kun je de cursus motorkettingzaag volgen, maar ook een hoop andere cursussen die aansluiten op het werken in de groene sector. Neem vandaag nog een kijkje op de website van het bedrijf op te zien of er een cursus tussen zit die jou interessant lijkt.

Reageren is niet mogelijk