Goedkope e liquid

Er zijn vele redenen om te stoppen met gewone sigaretten en over te stappen op elektrisch roken. Een financiële besparing kan een van die redenen zijn. Echt besparen doe je natuurlijk vooral als je kiest voor goedkope e liquid, alhoewel het wel zo is dat dampen al gewoon een heel stuk voordeliger is dan tabak roken. Bij het kopen van zaken voor het vapen, is het van belang om op een aantal zaken te letten. Prijs is daar natuurlijk een van, maar om een goede rookervaring te hebben, is kwaliteit natuurlijk het belangrijkste. Voor je portemonnee kan het dan wel een goed idee zijn om voor een heel erg goedkope e liquid te kiezen, let er dan wel op dat de kwaliteit wel naar behoren is. is dat niet het geval, dan zouden de voordelen met betrekking tot gezondheidswinst nog wel eens tegen kunnen vallen en kan het ook zo zijn dat je niet echt van het dampen kunt genieten omdat de smaak je tegenvalt of je niet de juiste rookervaring krijgt. Het zoeken naar een goedkope e liquid is dus zeker aan te raden, dat bespaart je heel wat kosten, maar houd daarbij dan wel altijd in het oog dat je kiest voor een kwalitatief goed product.

Goedkope e liquid van goede kwaliteit

Als je zoekt naar een goedkope e liquid van een goede kwaliteit, dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij Nieuwesigaret. Dit bedrijf is een paar jaar geleden begonnen met de verkoop van liquids die aan Europese standaarden voldoen tegen zo gunstig mogelijke prijzen. Door bij hen in te kopen, kun je dus zeker er voor zorgen dat je op een voordelige manier een goede ervaring kunt hebben tijdens het dampen. Zoals gezegd is een belangrijk punt om op te letten de ingrediënten die in het product zitten. Zorg er zeker voor dat je niet voor een goedkope e liquid kiest waar allemaal zaken aan zijn toegevoegd die helemaal niet nodig zijn. Bij Nieuwesigaret bestaat de ingrediëntenlijst uit VG, PG, gedistilleerd water, wodka, aroma en zonodig nicotine. Ook bij hun goedkope e liquid kun je kiezen uit veel verschillende aroma’s, zodat je smaken uit kunt kiezen die helemaal bij jou passen. Het is altijd verstandig om verschillende smaken in huis te hebben, om zo te kunnen variëren. Als je continu dezelfde smaak gebruikt, wordt je tong hier ongevoelig meer en proef je veel minder en gaat je smaakbeleving dus achteruit.

Zelf samenstellen

Een groot voordeel van het goedkope e liquid van Nieuwesigaret is dat je de mogelijkheid hebt om deze helemaal zelf samen te stellen naar je eigen wens. Je geeft op hun website dan aan:

  • wat de verhouding PG/VG moet zijn
  • welk aroma er in moet zitten en hoe sterk deze moet zijn
  • de hoeveelheid nicotine die toegevoegd moet worden
  • of er ook wodka of gedistilleerd water aan moet worden toegevoegd

De verhouding PG/VG is erg belangrijk voor de smaakbeleving, VG geeft namelijk vooral damp, maar PG zorgt voor een sterkere smaak. Het is dus zaak dat je voor jezelf de prettigste verhouding hierin weet te vinden. Je kunt bij Nieuwesigaret op deze manier dus een goedkope e liquid helemaal samenstellen naar jouw eigen wensen. Maar zij bieden je ook de mogelijkheid om de losse bestanddelen te kopen, zodat je deze thuis naar eigen wens kunt mengen. Dit is in veel gevallen nog voordeliger en het geeft jou bovendien de mogelijkheid om de verhoudingen helemaal zelf te bepalen. Op die manier kun je dus echt helemaal zelf de hand hebben in de ingrediënten van jouw goedkope e liquid!

Reageren is niet mogelijk