Bedrijfsanimatie

Een bedrijfsanimatie is een video die uitleg geeft over uw bedrijf. In de film laat u bijvoorbeeld zien hoe uw hoofdkantoor eruitziet, waar u gevestigd bent, of welke producten u aanbiedt. Met een bedrijfsanimatie brengt u snel een krachtige boodschap over, uw boodschap. Heeft u een bepaalde visie die u wilt uitdragen, of wilt u de klanten iets meegeven? Dan is een bedrijfsanimatie hét middel om dat te doen. U vertelt uw klanten een verhaal, zonder dat de klant daarbij het gevoel heeft dat er reclame aan te pas komt. Wat zijn de verdere voordelen van een bedrijfsanimatie voor uw bedrijf?

  • Vindbaarheid
  • Naamsbekendheid
  • Overtuigend
  • Een compleet beeld

Google indexeert uw website op basis van meerdere variabelen. Een van die variabelen is de hoeveelheid beeldmateriaal die u gebruikt. Met een eigen video laat u zien dat u de bezoeker iets te bieden heeft en wordt u sneller gevonden. U kunt de video achter de schermen zelfs nog wat extra zoekwoorden meegeven, zodat klanten u sneller vinden als zij zoeken op een specifieke zoekopdracht. Verkoopt u bijvoorbeeld handzeep, dan komen klanten die zoeken op ‘schone handen’ direct bij u terecht. Een tweede voordeel van een bedrijfsanimatie is naamsbekendheid. Wanneer klanten de animatie bekijken, komt uw bedrijfsnaam meerdere keren voorbij. Een professionele film kan u dus veel klanten opleveren. Deze klanten zijn ook nog eens overtuigd van uw kwaliteit, omdat ze precies weten welke producten u maakt en waar u voor staat. Kortom: klanten krijgen een compleet beeld van het reilen en zeilen van de organisatie. Dat zorgt voor meer klandizie en daarmee verstevigt u uw positie op de markt. Wilt u een professionele bedrijfsanimatie laten maken? Dan bent u bij Ross-n-Ford aan het juiste adres. Op hun site, https://www.ross-n-ford.com/video-productions/professionele-bedrijfsfilm/, vind u een compleet portfolio, zodat u direct kunt zien of de gebruikte stijl bij u past. Wilt u meteen in contact komen, dan kunt u dat doen door middel van het contactformulier!    

Veelgestelde vragen over een bedrijfsanimatie

Veel bedrijven vragen zich af hoeveel invloed ze hebben op het eindresultaat; kunnen ze het proces sturen? Daar kunnen we kort over zijn: u bepaalt hoe de animatie eruit komt te zien. U kiest zelf welke stijl wordt gehanteerd of welke beelden worden gebruikt. Ook beslist u over de kwaliteit van deze beelden. U kunt dus kiezen voor een aantal korte schetsen, maar ook voor een professionele video van meerdere minuten. De kosten van een animatie zijn lastig in te schatten. Een video is maatwerk, dus er bestaat geen universeel antwoord. Er zijn wel een paar indicatoren. De lengte van de video bepaalt voor een groot deel de uiteindelijke prijs. Dat is logisch: een langere video gebruikt meer beelden, die stuk voor stuk geanimeerd moeten worden. Verder spelen ook de stijl en de kwaliteit mee in de uiteindelijke kostprijs. Het is verstandig om vooraf een offerte aan te vragen. U weet dan precies wat u kunt verwachten en u komt nooit meer vervelende verrassingen te staan. Wilt u een bedrijfsanimatie laten maken? Klikt u dan snel op bovenstaande link. U kunt dan eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aanvragen!  

Een animatie van hoge kwaliteit

Wilt u een bedrijfsanimatie laten maken? Kiest u dan voor een aanbieder van hoge kwaliteit. Zo weet u zeker dat u een video ontvangt waar u echt wat aan heeft en die u kunt delen met anderen. U kunt de film bijvoorbeeld gebruiken op een bedrijvencongres, of op u website. Surf nu naar bovenstaande site en vraag een vrijblijvende offerte aan! U kunt dan zelf bepalen of u de dienst de moeite waard vindt, of dat u nog even verder kijkt.  

Reageren is niet mogelijk