Blij met een rolcontainer voor bedrijfsafval

Blij met een rolcontainer voor bedrijfsafvalEen rolcontainer: de meeste mensen die niet in een grote stad wonen, hebben er een paar in de tuin staan. De gemeente levert deze containers en komt ze één keer per week, of soms één keer in de twee weken legen. Een prima systeem. Maar wat doe je als je een bedrijf hebt, en je bedrijfsafval past niet in die gemeentelijke rolcontainer? Dan kun je er dus ook één of meerdere huren bij Bedrijfsafval.nl. De containers zijn er in verschillende maten en voor verschillende afvalstromen. De containers worden niet alleen bij u geleverd, maar ook eens in de zoveel tijd voor u geleegd. U kunt zelf een termijn afspreken die bij uw bedrijf past. Natuurlijk kunt u dit ook weer aanpassen, mochten de afvalstromen van uw bedrijf in de toekomst veranderen. Als u geen minuut zonder container kunt, dan kan dit bedrijf ook een regeling treffen waarbij de container die wordt opgehaald, wordt vervangen door een andere. U ziet het al: voor alles is een oplossing. Let op: u kunt alleen een rolcontainer huren voor bedrijfsafval. Particulieren kunnen dit niet, dus die moeten een andere oplossing zoeken. Als zij te veel afval produceren moeten ze zich in eerste instantie afvragen hoe dit komt en wat ze daaraan kunnen doen. Kunnen ze het echt niet kwijt in de gemeentelijke kliko’s, dan kunnen ze het – vaak tegen betaling – wegbrengen naar het afvalscheidingsstation van de gemeente. Een andere oplossing is om een bedrijf te beginnen. Zo lastig is dat niet in Nederland, waar de handelsgeest nationaal erfgoed is.

Verschillende soorten rolcontainers en het belang van afvalscheiding

Bedrijfsafval.nl biedt verschillende soorten rolcontainers aan, voor verschillende afvalstromen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven is het belangrijk om afval te scheiden. Veel materialen kunnen namelijk worden hergebruikt. En dat is beter voor het milieu. Daarnaast bespaart het ook geld. Bij Bedrijfsafval.nl kunt een rolcontainer huren voor de volgende afvalstromen:

  • Papier/karton
  • Glas
  • Swill
  • Plastic
  • Vertrouwelijke documenten
  • Restafval

U ziet dat er ook een optie is voor vertrouwelijke documenten. Veel bedrijfscommunicatie kan niet zomaar bij de straat worden gezet, dat moet vakkundig in de shredder en ook dat regelt Bedrijfsafval voor u. De containers zijn afgesloten en worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Nadat de documenten zijn vernietigd, wordt het papier zoveel mogelijk gerecycled. De andere bijzondere optie is swill. Deze rolcontainer is speciaal bedoeld voor organisch materiaal. Zeg maar: de compostbak. Deze container is vanzelfsprekend erg in trek bij horecagelegenheden, maar ook als u een bedrijfskantine hebt, of op andere wijze organisch afval produceert is deze container van harte aan te bevelen. Een echt duurzaam bedrijf recyclet natuurlijk al zijn afvalstromen en heeft al deze containers in huis.

Hoe werkt het?

Ga naar de website https://www.bedrijfsafval.nl/. Kies de rolcontainer die u wenst en geef aan hoe vaak u wilt dat deze geleegd wordt. U kunt ook aangeven op welk dag of dagen de lediging plaats moet vinden. Vervolgens vragen wij u om uw gegevens in te vullen. De overeenkomst kunt u dan digitaal ondertekenen. Wij plaatsen de containers zo snel mogelijk bij uw bedrijf. En daarmee is een professionele afvalinzameling een feit! Zo makkelijk kan het zijn. U huurt een rolcontainer per maand. En de huur is ook per maand opzegbaar. Is een container toevallig eerder vol? Dan kunt u altijd een extra lediging aanvragen. Dus: staat het afval u tot uw kin? Kom dan direct in actie en huur vandaag nog een rolcontainer bij Bedrijfsafval.nl Dit kunt u direct en eenvoudig regelen via de website https://www.bedrijfsafval.nl/. Daar vindt u ook contactgegevens, mocht u om advies willen vragen.

Reageren is niet mogelijk