Op zoek naar een goede autogarage in Amersfoort? 

Als je ook op zoek bent naar een goede autogarage in Amersfoort, dan raad ik Autobedrijf Kelder aan. Zij bieden uitstekende service tegen een lage prijs. Ik kom er al jaren met mijn auto en ben altijd tevreden geweest. Ze zijn daar ontzettend vriendelijk en ze weten waar ze mee bezig zijn. Ik zal mijn auto dus niet gauw naar een andere autogarage in Amersfoort brengen. 

Autobedrijf Kelder, de betrouwbare autogarage in Amersfoort 

De autogarage in Amersfoort waar ik altijd naartoe ga, is dus Autobedrijf Kelder. Er werken daar ontzettend vriendelijke mensen die verstand van zaken hebben en ze zijn ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik kwam voorheen echter niet bij Autobedrijf Kelder. Ik bracht mijn auto in het verleden altijd naar een andere autogarage in Amersfoort. Deze is mij echter niet meer zo goed bevallen. De autogarage in Amersfoort waar ik voorheen altijd met mijn auto naartoe ging, zat bij mij om de hoek. Het was dan ook logisch dat ik daar met mijn auto naartoe ging voor onderhoud of de APK. Ik was daar altijd tevreden met de service. Er werkten vriendelijke mensen en ze boden altijd snelle service wanneer ik die nodig had. Helaas was het zo dat de autogarage een nieuwe eigenaar kreeg. Deze nieuwe eigenaar had nog meer autogarages in zijn bezit en wilde er een grote franchise van maken met allemaal dezelfde regels, dezelfde tarieven en dezelfde werkwijze. Alle medewerkers van de garage werden na de overname ook ontslagen en vervangen met medewerkers van de franchisenemer. Dat was erg jammer, want de kwaliteit ging erop achteruit. Er was in de garage geen tijd meer voor een praatje, alles moest maar snel gebeuren zodat er meer klanten bij de garage terecht kunnen. Ook moest je voor alles bijbetalen en de garage was al een stuk duurder geworden. Om die reden ging ik dus op zoek naar een nieuwe autogarage in Amersfoort waar ze wel persoonlijke tijd en aandacht voor mij en mijn auto hebben en ze niet zo duur zijn. Via mijn collega kwam ik dus bij Autobedrijf Kelder terecht. Hij kwam er al jaren voor onderhoud en raadde mij deze garage aan vanwege hun service en lage prijzen. Ik zocht de garage op via het internet en maakte via autobedrijfkelder.nl een afspraak voor onderhoud aan mijn auto. Ik zag er gelijk dat ik bij Autobedrijf Kelder terecht kan voor: 

  • Onderhoud 
  • Reparaties 
  • Nieuwe banden 
  • Snelservice 
  • Een APK-keuring 
  • Vervangend vervoer 

Ik kon snel bij de garage terecht voor mijn onderhoudsbeurt. Het personeel was erg vriendelijk en mij werd meteen duidelijk dat de monteurs echt verstand van zaken hebben. Ze voerden het onderhoud aan mijn auto zorgvuldig uit en het was daarnaast ook nog eens erg betaalbaar. Ik was een zeer tevreden klant en kom er nu al jaren terug. Ik heb Autobedrijf Kelder dan ook aan al mijn kennissen en collega’s aanbevolen. 

Maak online een afspraak 

Ik ben dus al jaren een tevreden klant bij Autobedrijf Kelder. Mijn auto is altijd perfect onderhouden en ook de APK wordt altijd keurig uitgevoerd en doorstaan. De lage prijzen en de goede service maken Autobedrijf Kelder in mijn ogen de beste autogarage van Amersfoort. Als jij dus op zoek bent naar een goede autogarage die goede service biedt tegen een lage prijs, dan moet je bij Autobedrijf Kelder zijn. Ik laat er in ieder geval mijn auto graag onderhouden. Mijn auto is altijd perfect in orde dankzij de goede onderhoudsbeurten van Autobedrijf Kelder. Jij vindt toch ook dat jouw auto de beste zorg en aandacht verdient? 

Reageren is niet mogelijk