ClimaTech biedt hoogwaardige cleanroom systemen

ClimaTech loopt al 25 jaar mee op het gebied van geavanceerde cleanroom systemen. Deze gecontroleerde omgevingen die noodzakelijk zijn voor specifieke productieprocessen zijn met name relevant voor de gezondheidssector, de levensmiddelensector en de farmacie. Voor het produceren van geneesmiddelen zijn vaak specifieke omgevingskenmerken die gestimuleerd moeten worden of gecontroleerd moeten worden om het beste resultaat te kunnen leveren. In deze sectoren spelen veiligheid en gezondheid een grote rol. Ze kunnen geen risico’s lopen dat producten geproduceerd worden die niet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften of dat het productieproces schadelijk is voor een van de medewerkers. Zo kan het zijn dat het noodzakelijk is dat de temperatuur, vochtigheid of het stofgehalte van de ruimte gecontroleerd moet worden om de kwaliteit van een productieproces te kunnen borgen. ClimaTech heeft door de jaren heen diverse cleanroom systemen geleverd voor respectabele ondernemingen, bedrijven en instanties. Een greep uit deze bedrijven bestaat als volgt uit:

  • Diacetyl-M
  • Biocartis NV
  • Frensenius Hemocare
  • Vaccinogen
  • TU Delft

Dit is een lijst met instanties die in de farmaceutische industrie en gezondheidszorg tot de top behoren. Op deze manier kun je er op vertrouwen dat zakendoen met ClimaTech alleen de beste oplossingen levert. Ze komen bij je langs om een goede indicatie te geven van hetgeen moet gebeuren. Een uitgebreide analyse waarin al de specifieke eisen en condities in acht genomen worden, voert een van de specialisten van ClimaTech voor je uit. Dit is een gedetailleerd en uitvoerig proces, omdat op die manier alleen de kwaliteit geborgd kan worden. Ze moeten een goede inschatting kunnen maken van alle factoren die het proces kunnen beïnvloeden. De veiligheid van zowel de medewerkers als de opgeleverde producten als de middelen die in het proces aan de orde komen worden geborgd. Er kunnen geen risico’s genomen worden in het proces. Dat is voor zowel de opdrachtgever als voor de eindklant een onoverkomelijke voorwaarde.

Maatwerk cleanroom systemen

Maatwerk is een aspect wat hoog in het vaandel staat bij ClimaTech als het gaat om cleanroom systemen. Het ontwikkelen van cleanroom systemen is namelijk een zeer complex en tijdrovend proces. Doordat er veel risico’s mee gepaard kunnen gaan, moet de analyse zeer zorgvuldig verlopen. Het is daarom van belang dat de klant ook inzicht geeft in alle details met betrekking tot productieproces. Het is van belang dat er een helder document opgesteld kan worden om de kwaliteit te kunnen borgen. En een zo goed mogelijk product opgeleverd kan worden. Het is mogelijk om cleanroom systemen aan te schaffen waarbij alle factoren gecontroleerd worden. Zo kan een ruimte volledig stofvrij gehouden worden door een van de geavanceerde technologieën van ClimaTech. Ook kunnen ze cleanroom systemen leveren die aan een bepaalde temperatuur kunnen voldoen. Dus van het creëren van een koude tot een warme omgeving, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van de service die ClimaTech kan leveren. Daarnaast geeft de website ook helder inzicht in het feit dat ze nazorg kunnen leveren. Op die manier kunt een groot deel van je taken uitbesteden. ClimaTech staat er om bekend dat ze meedenken met de klant en maatwerk oplossingen leveren. Ze willen alleen het beste voor de opdrachtgever. Een goede lange termijn relatie is van belang. Ook omdat technologieën in een razend tempo zich ontwikkelen. Zo kan het zijn dat er na een aantal jaar een aanpassing geadviseerd kan worden voor een bepaald systeem. Een alternatief om bijvoorbeeld nog meer energie te besparen of meer kwaliteit te kunnen leveren.

Contact

Indien je geïnteresseerd bent naar de mogelijkheden voor cleanroom systemen die ClimaTech biedt neem dan contact op met info@climatech.nl of bel met 0031 33760 0120. Specifieke wensen kunnen dan besproken worden.

Reageren is niet mogelijk