Uw apparaten testen met de safetypat

Als u een keurmeesteropleiding hebt gedaan omdat u verantwoordelijk bent voor de elektrische apparaten binnen uw bedrijf dan bent u ongetwijfeld bekend met de safetypat. Dit is de meer gebruikelijke term voor apparatentester. Op onze website verkopen we diverse accessoires voor de moderne keurmeester. Per type apparatuur zoals kraanmachines of laag- of hoogspanningsmachines gelden weer andere trainingen die u moet volgen om het te mogen keuren. De safetypat wordt gebruikt in onder andere de bouw, in fabrieken en andere bedrijven in de industrie. Zelfs ZZP’ers en doe-het-zelvers moeten toch echt overwegen om een safetypat te kopen. Want hiermee kunt u de spanning van het apparaat aflezen. Dat is zeker niet het enige aan informatie dat een safetypat verschaft. Afhankelijk van het model en het merk kunt u de safetypat voor diverse keuringen gebruiken. De meest eenvoudige safetypat die u bij ons kunt aanschaffen kunt u gebruiken voor:

  • Het testen van Klasse I apparatuur,
  • Het testen van Klasse II apparatuur,
  • En het testen van IEC kabels en haspels.

U kunt in onze webwinkel, meetwinkel.nl, snel het hele overzicht aan producten terugvinden. Per meter leggen we u kort uit wat u er precies mee kunt opmeten en staan er video’s die u via YouTube kunt bekijken. Daar wordt in het kort maar wel erg helder uitgelegd hoe u de gescande informatie weer kunt uitlezen in het computersysteem dat u hiervoor gebruikt. En tevens vindt u diverse technische specificaties en de prijzen van de safetypat.

De safetypat is verkrijgbaar in vele varianten

Hebt u al een merk uitgekozen? Of zoekt u toch nog even verder? Als u een groot bedrijf zoals een fabriek leidt, dan werken er waarschijnlijk meerdere keurmeesters, elk binnen hun eigen vakgebied. Ze hebben een belangrijke taak want een ongeluk zit helemaal niet meer in een klein hoekje als u apparaten op netspanning schroomt te keuren. En dat mag in deze moderne tijden niet meer mogelijk zijn. Zorg er daarom voor dat u een werknemer in dienst hebt die op de hoogte is van de NEN 3140 norm en over het bijbehorende certificaat beschikt. Meerdere apparatentesters kopen is misschien ook geen gek idee. Hoe kunt u zo snel mogelijk een safetypat kopen? Door allereerst de safetypat aan te vinken die u wilt hebben. Geef vervolgens aan in welke hoeveelheid u deze tester wilt kopen. Dan kunt u uw bedrijfsgegevens en uw contactgegevens invullen. Lees alles nogmaals goed door en maak dan uw bestelling compleet. De betaling geschiedt op factuur dus u betaalt bij ons altijd achteraf. Per branche waarin u werkt kunt u een safetypat vinden die er het beste bij aansluit. Zo hebt u voor medische apparatuur hele andere parameters die u bij langs moet. Zeker als u dat vergelijkt met een meter voor machines in een levensmiddelenfabriek.

Als keurmeester kunt u niet zonder apparatentester!

Deze tester kunt u aldus van vele merken en in simpele maar ook erg luxe modellen bestellen. De luxe meters beschikken over camera’s en een groot intern geheugen. Het kan netspanning meten maar ook barcodes aflezen en nog veel meer. Kijkt u daarom rustig de kat uit de boom voor u een besluit maakt en neem bij vragen gerust nog even contact met ons op. We hebben twee kantoren in het land die u kunt bellen te weten in Hengelo en Lexmond. Stuurt u liever een e-mail dan is dat ook geen enkel probleem. Vergeet overigens niet om naar onze andere accessoires te kijken. Wellicht hebt u naast een meter ook veiligheidsstickers, stroomtangen of een aardlekschakelaartester nodig. Bestel deze artikelen dan gelijk even mee!

Reageren is niet mogelijk