Wilt u een sloop auto verkopen?

Wanneer een auto niet meer kan of niet meer mag rijden op de openbare weg dan kan het zeker lastig zijn om hier vanaf te komen. Er zijn niet veel autohandelaren die nog geld geven voor een defecte auto. Een sloop auto verkopen via Sloopautoverkopen.com is echter wel altijd mogelijk. Of het nou gaat om een auto die financieel total loss is door bijvoorbeeld een ongeluk of defecte onderdelen, of het om een auto gaat die niet meer door de Apk-keuring is gekomen, in alle gevallen kunt u rekenen op de diensten van Sloopautoverkopen.com. Een sloop auto verkopen kan u bovendien via deze site nog een leuk bedrag opleveren ook. Indien u een sloop auto verkopen wilt dan kunt u eenvoudig contact opnemen met een van onze medewerkers. Ze zullen u snel te woord staan en met u een afspraak maken over een ophaaldag en een tijdstip. Dit kan ook bijvoorbeeld in de avonduren of in het weekend worden gedaan. Met spoed een sloop auto verkopen kan bovendien ook altijd. Indien u foto’s van uw wagen heeft en deze naar ons doorstuurt dan kunt u een indicatie krijgen van de prijs die ervoor gegeven kan worden. Hoeveel dit is hangt uiteraard van het merk, model, leeftijd en soort schade af. Een sloop auto verkopen kost u in geen geval geld, want in veel gevallen is er nog een bepaald bedrag dat wij kunnen geven voor het voertuig.  Het afgesproken bedrag krijgt u altijd direct van de schade-expert die de auto op komt halen.

Snel uw sloop auto verkopen

Omdat u ons 24/7 kunt bereiken is het eenvoudig om snel een sloop auto te verkopen via onze site. Zelfs als u snel uw auto op wilt laten halen omdat deze bijvoorbeeld op een betaalde paarkeerplaats staat is dit zeker mogelijk. Door heel Nederland zijn wij snel ter plekke om de auto op te halen. Dankzij het uitgebreide netwerk dat we hebben kunnen we bovendien een hogere prijs voor de auto geven dan veel andere bedrijven binnen onze branche. Dit komt omdat de metaalprijs bijvoorbeeld in de grote steden een stuk hoger ligt dan in veel andere gebieden van ons land. Dankzij het landelijke netwerk weten wij waar we het maximale uit de auto kunnen halen en u dus het meeste geld kunnen bezorgen. Een sloop auto verkopen hoeft bovendien niet per se nodig te zijn als u ons belt. Een schade-expert kan u ook adviseren over goedkopere en kleinschalige bedrijven die uw auto nog wel kunnen herstellen voor minder dan dat de dagwaarde is. Als dit voor u niet uit kan dan kunt u de sloop auto verkopen aan ons voor demontage of voor exportdoeleinden.

Vrijwaring en geld krijgt u direct

Het is belangrijk om ook het papierwerk goed te regelen als u een sloop auto verkopen wilt. Als u via Sloopautoverkopen.com een wagen verkoopt dan krijgt u direct bij het ophalen van de auto een vrijwaring zodat u de auto bij uw verzekering af kunt melden. De afhandeling met de RDW en de belastingdienst doen wij bovendien voor u. Indien u niet zeker weet of uw auto geschikt is om als sloop auto te verkopen dan is het goed om deze punten even langs te gaan:

  • Concludeert de wegenwacht dat de auto niet meer te repareren valt?
  • Zijn de reparatiekosten hoger dan de dagwaarde?
  • Wil de auto niet meer rijden of is er bijvoorbeeld waterschade?
  • Is de auto niet door de APK gekomen?

Als het antwoord op één of meer van deze vragen ‘ja’ is dan kunt u direct contact met ons opnemen.

Reageren is niet mogelijk