Dankzij een wagenparkbeheerder altijd moderne auto’s tot uw beschikking

Dankzij een wagenparkbeheerder altijd moderne auto’s tot uw beschikkingMet een wagenparkbeheerder in dienst kunt u ervan op aan dat u altijd over een wagenpark kunt beschikken die naar behoren werkt. Want u wilt niet dat de helft van de wagens aan onderhoud onderhevig zijn. Daarnaast maken vele bedrijven gebruik van de lease-mogelijkheid. Dat wil zeggen dat ze een contract afsluiten voor 1 of meerdere leasewagens voor minstens een half jaar tot een jaar of 2. U zit er dus een tijdje aan vast. Maar hebt u een wagenparkbeheerder wel naar dat contract laten kijken? De wagenparkbeheerder die voor u klaar wil staan vindt u op iforfacility.com. Want bij I for Facility werken professionals waaronder een goede beheerder die u vrijwel direct van dienst kan zijn met al uw klachten en problemen. En dat begint al bij het uitzoeken van een leaseauto. Kunt u bijvoorbeeld beter kopen of leasen? Een vraag waar degelijk onderzoek voor nodig is. Geef onze wagenparkbeheerder inzicht in uw financiën en laat hem of haar naar diverse dealers bij u in de omgeving zoeken. De wagenparkbeheerder stelt een vergelijking op zodat u een helder inzicht in de prijzen krijgt. Geef aan wat u wilt zoals de duur van het contract, het maximale aankoopbedrag en natuurlijk wat voor soort auto u wilt kopen dan wel leasen. Zoekt u naar personenwagens zoals stationwagens voor uw vertegenwoordigers? Of zoekt u naar bedrijfswagens, dus busjes? De beheerder gaat er graag even naar kijken en zal ook de diverse contracten onder de loep kunnen houden. Vaak zit de belangrijkste informatie immers verstopt tussen de kleine lettertjes.

Hebt u weleens naar uw leasecontracten gekeken? Besteed dit uit aan de professional: aan de wagenparkbeheerder

Een wagenparkbeheerder kan aldus heel wat ingewikkelde taken van u overnemen. Bij een defect zorgt hij er direct voor dat de auto wordt afgevoerd zodat het dezelfde dag nog gerepareerd kan worden. U hebt hier als ZZP’er of MKB’er waarschijnlijk maar weinig tijd voor. Terwijl het noodzaak is dat dit zo spoedig mogelijk allemaal wordt uitgezocht en opgelost. De wagenparkbeheerder heeft goede contacten in de autowereld en dat betekent dat de berijder, dus de medewerker die in de auto gaat rijden volledig in de watten wordt gelegd terwijl u geen dief van de portemonnee zult zijn, ondanks de luxe auto die de beheerder voor uw bedrijf kan regelen. Enkele voordelen voor u op een rijtje:

  • De wagenparkbeheerder geeft advies over de beste autokeuze inclusief alle extra opties die bij deze modellen horen.
  • Denk ook aan extra onkosten zoals de bijtelling of energiebesparende opties zoals de duurzaamheid van het type brandstof. Wat wilt u als bedrijf uitstralen?
  • De berijder hoeft niet zelf de auto af te halen of weg te brengen als onderhoud nodig is. We zorgen voor een fullservice.
  • En dankzij de vele connecties garanderen we een lage prijs bij zowel het leasen als de aankoop.

Al met al zult u dankzij de wagenparkbeheerder flink in kosten kunnen besparen dus het is zeker op de lange termijn erg voordelig om een wagenparkbeheerder in de arm te nemen.

Voor MKB’ers en ZZP’ers bieden we ideale oplossing aan

Wij werken voornamelijk samen met ZZP’ers en MKB’ers. Maar ook voor de wagenparken van groter ondernemingen denken we graag met u mee. Hebt u ten slotte vragen? Wilt u een bezoek inplannen zodat we alles rustig met u kunnen doornemen? Dan kunt u op diverse manieren even contact met ons opnemen. Bel tijdens kantooruren, stuur een e-mail of vul het contactformulier even in. Reken er maar op dat u van deze keuze geen spijt gaat krijgen.

Reageren is niet mogelijk