De goedkoopste voor uw deurcilinder in Nederland en België

Bij deur-cilindersloten.nl kunt u terecht voor een deurcilinder van topkwaliteit. De grote voordelen voor het bestellen bij deze site zijn de uitgebreide keuze, het snelle contact met specialisten, de snelle verzending met ‘vandaag besteld morgen in huis’ en de veilige en betrouwbare levering door GLS. Bijkomend voordeel is dat er vanaf een bepaald bedrag van de bestelling van een deurcilinder geen verzendkosten worden gerekend. Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe deurcilinder, in welke afmeting dan ook, kunt u bij ons terecht. Onze cilindersloten zijn te verkrijgen met of zonder certificaat. Het is maar net waar u naar op zoek bent en wat uw budget is bij de aanschaf van een deurcilinder.

Wat u nog niet eerder wist over de deurcilinder

Een cilinderslot is een cilinderslot denken veel mensen die voor het eerst hiermee te maken krijgen. Dat is een vergissing. De cilindersloten kenmerken zich door:

  • De beveiligingsklasse. Iedere cilinderslot heeft zijn eigen beveiligingsklasse. Let hier dus goed op bij de aanschaf van een deurcilinder.
  • De mogelijkheid tot de keuze voor verschillend sluitende cilinders en gelijksluitende cilinders. Bij de eerste variant geldt dat elke slot met een eigen sleutel gesloten wordt.

De deurcilinder is verkrijgbaar in de volgende 4 klassen:

  • SKG met 2 sterren
  • SKG met 2 sterren gecertificeerd
  • SKG met 3 sterren
  • SKG met 3 sterren gecertificeerd

Deze 4 categorieën zijn weer onder te verdelen in halve cilinders, knopcilinders en profielcilinders. Uiteraard is de prijs productafhankelijk. Als u klikt op het desbetreffende product ‘cilinderslot’, dan vindt u daar de uitgebreide informatie over het product en de mogelijkheden voor bestellen. Naast de binnen- en buitenmaat heeft u daar ook de optie om de deurcilinder gelijksluitend te maken en bestaat er de mogelijkheid om meerdere sleutels te bestellen. De kosten hiervoor staan erbij beschreven. Ook staat er in deze productomschrijving waar dit type deurcilinder veelal gebruikt wordt, bijvoorbeeld met name in de bedrijfssector. Zo weet u meteen of deze voor u geschikt is.

Postma en Postma bedrijfsprofiel

Postma en Postma is de specialist voor uw deurcilinder. Wij bestaan als sinds 1963! We zijn gevestigd in Alkmaar. We hebben een winkel in Alkmaar, een website postmaenpostma.nl en een webshop deur-cilindersloten.nl. Daarnaast bieden we ook slotenservice aan huis. Of u nu uw woning volledig wilt beveiligen of enkel een nieuwe deurcilinder nodig heeft, bij ons vindt u het eenvoudig en snel! Op onze site beschrijven we ook een aantal oplossingen, wanneer u bijvoorbeeld uw huissleutel kwijt bent of installatie-advies nodig hebt. Bij het kwijt zijn van sleutels zijn wij u van dienst. Het is erg vervelend, want misschien bent u ze verloren, heeft u ze binnen laten liggen of zijn ze gestolen. Zowel bij verlies als diefstal kunnen uw sleutels in verkeerde handen vallen. Vandaar dat het zaak is dat u zo snel mogelijk de sloten vervangt en nieuwe sleutels krijgt, zodat u weer in uw huis kunt. En anderen de mogelijkheid ontneemt om met de oude sleutels het huis binnen te komen. Dat is wel zo veilig. Zoals gezegd kunt u bij ons ook terecht voor het mechanisch beveiligen van uw woning. Onze eigen monteurs zijn hierin zeer bekwaam en kunnen uw huis volledig naar uw wensen beveiligen. Ook als u uw huis of pand wilt beveiligen volgens het politie keurmerk veilig wonen kunnen wij u van dienst zijn. Of het nu gaat om een driepuntsluiting in de deur, een raamboompje op het raam, beveiliging van uw complete huis, of een deur die geopend moet worden: Postma en Postma regelt het eenvoudig en snel. Wacht dus niet langer en zorg ervoor dat uw huis voorzien is van veilige en kwalitatieve cilindersloten!

Reageren is niet mogelijk