Een kantoor huren in Amsterdam? Het kan goedkoper dan u denkt

Als u een kantoor wilt huren in Amsterdam dan kunnen de maandelijkse huurkosten behoorlijk toenemen. Zeker als u niet in de Randstad gevestigd bent en wilt uitbreiden naar het economische hart van Nederland. Gaat u dan eerst goed op zoek. De kans is groot dat u bij ons uitkomt want we verhuren voor een redelijke prijs kantoren in en rondom de hoofdstad van het land. Een kantoor huren in Amsterdam is dankzij onze service een stuk goedkoper. Kijkt u maar eens op tauro.nl naar de beschikbare kantoren. U wilt waarschijnlijk het liefste in het zuiden van Amsterdam een kantoor huren. Want Amsterdam is erg groot en u wilt natuurlijk in het belangrijke kantorengebied een kantoor vinden. Het Tauro-complex is onlangs gebouwd aan de Teleportboulevard nabij station Sloterdijk. Dat betekent dat u op slechts 15 minuten rijden van Schiphol nu een kantoor kunt huren in Amsterdam terwijl uw werknemers eenvoudig met het openbaar vervoer en de auto naar hun werk kunnen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vraag dan snel een offerte aan door uw bedrijfsnaam en de gewenste grootte van het kantoor door te geven. U kunt kiezen uit diverse extra’s zoals een vergaderruimte en persoonlijke parkeerplekken. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens uw vrijblijvende offerte op. Wilt u hier graag persoonlijk over discussiëren met één van onze makelaars? Ook dan bent u natuurlijk van harte op ons hoofdkantoor in Rijswijk. Maakt u van te voren wel even een afspraak? Dan verwelkomen we u graag uitgebreid met een kop koffie of thee.

Komt u naar onze site als u een kantoor wilt huren in Amsterdam

Een kantoor huren in Amsterdam kan vanaf nu snel en goedkoop geregeld worden! Met een oppervlakte van maar liefst 11.000 vierkante meter is er voor elk bedrijf wat wils. Zo kunt u gehele etages huren maar als u een zelfstandige ondernemer bent dan hebt u misschien aan een kantoor van 25 vierkante meter voldoende. Dat is onze onderste limiet. Wilt u uitbreiden? Het kan allemaal, ook als u al een tijdje dit kantoor huurt. De kantoren binnen het complex zijn namelijk eenvoudig met elkaar te clusteren. Er is altijd ruimte voor uitbreiding maar ook voor inkrimping als het even niet zo goed gaat binnen uw bedrijf. Wij zijn in ieder geval een flexibel kantoorverhuurbedrijf en dat mag tevens gezegd worden van het Tauro-complex. Een kantoor huren in Amsterdam is vanaf nu een eitje dankzij deze optie! We hadden het daarnet al over extra services als u een kantoor wilt huren in Amsterdam bij Tauro:

  • U krijgt een eigen parkeergarage toegewezen,
  • Er zijn lunch- en cateringfaciliteiten aanwezig,
  • En het is eenvoudig te bereiken via het openbaar vervoer.

Een kantoor in de hoofdstad van het land, daar mag u best over pochen

Niet alleen kunt u bij Tauro een kantoor huren in Amsterdam, we bieden u nog veel meer prachtige kantoren in de Randstad aan. Onder andere in steden als Delft, Den Haag en Rijswijk. Maakt u vandaag nog een afspraak door te mailen of te bellen voor een bezichtiging. Kijkt u liever nog even de kat uit de boom voordat u een beslissing maakt? Vraag dan een gratis brochure aan. U kunt tevens uw e-mailadres opgeven zodat we u op de hoogte kunnen houden van nieuwtjes en tips over het huren van kantoren. U vindt op onze website diverse foto’s van alle beschikbare kantorencomplexen. Als u graag wat gedetailleerdere foto’s wilt zien dan kunt u ons opzoeken via de sociale media. Wij zijn namelijk lid van Facebook, Twitter en Linked In.

Reageren is niet mogelijk