De juiste fietskleding voor een optimale fietservaring

Bikestore - Fietskleding en Accessoires

Als je met de fiets een tripje maakt naar de supermarkt, dan hoef je natuurlijk geen fietskleding aan te trekken. Je moet hooguit regenkleding aantrekken, want als je in Nederland met de fiets ergens naar toe wilt, dan kun je er op rekenen dat het water met bakken uit de hemel komt vallen zodra jij op de fiets stapt. Gelukkig kun je tegenwoordig met de buienradar je reis precies tussen de buien door plannen, maar dan nog is het wel veilig om een regenjas te dragen. Je weet nooit hoe accuraat die buienradar is. En als de regen 5 minuten eerder dan verwacht uit de hemel komt vallen, dan ben je alsnog zeiknat. Eén volle minuut is alles wat de regen nodig heeft om jou helemaal nat te maken. Maar als je in de lente en zomer graag mag fietsen voor recreatieve doeleinden, dan is fietskleding natuurlijk niet verkeerd. Als je 5 minutes op de fiets zit, dan is comfort niet bepaald relevant. Maar als je een tocht maakt van een uur of misschien zelfs meerdere uren, dan is comfort juist wel heel belangrijk. Daarnaast wil je natuurlijk op een racefiets ook met zo weinig mogelijk weerstand kunnen fietsen. Daar heb je dan ook strakke en goed passende fietskleding voor nodig. Als je op een racefiets zit, dan is het belangrijk dat je qua fietskleding in ieder geval een fietsbroek draagt. Deze zit mooi strak om de benen heen en het zitgedeelte waarmee je op het zadel zit is extra dik, zodat je ook comfortabel op het zadel kunt zitten. Vaak krijg je al vrij snel last van een gevoelloze kont als je lange tijd op een fietszadel moet zitten. Een goede fietsbroek zorgt ervoor dat je hier geen last van krijgt. Qua fietskleding hoef je overigens niet alleen maar te denken aan een shirt of een broek. Ook een fietsbril is natuurlijk heel belangrijk. Als je met een hoge snelheid over de weg raast, dan wil je niet constant muggen en vliegen in je ogen hebben. Een fietsbril voorkomt dat je last krijgt van dit soort zaken. Een fietsbril is dan ook ideaal als je graag in de avondschemering mag fietsen. Dit is hét tijdstip waarop je overal muggen tegenkomt. Soms voel het alsof je door een muur van muggen heen moet rijden. Verder heb je wat fietskleding betreft ook goede schoenen nodig. Al dit soort artikelen kun je online bestellen via bikeandtravel.nl.

Online je fietskleding bestellen via bikeandtravel.nl

Als je fietskleding nodig hebt, dan kun je deze kleding natuurlijk gewoon via een webwinkel als bikeandtravel.nl bestellen. Je kunt naar een fysieke winkel in de stad gaan als je dat liever doet, maar het is goed om te weten dat je de mogelijkheid hebt om fietskleding online te bestellen. Als je bijvoorbeeld niet dicht bij een goede fietswinkel in de buurt woont, dan is het fijn dat je alles wat je nodig hebt gewoon via het internet kunt bestellen. Daarnaast is een webwinkel vaak nog goedkoper ook, dus waarom zou je dan nog naar een fysieke winkel reizen? Verder is het assortiment bij een webwinkel als bikeandtravel.nl enorm uitgebreid. Je kunt dus vaak een keuze maken uit veel meer artikelen. Zo kun je bij bikeandtravel.nl terecht voor uiteenlopende artikelen zoals:

  • Fietscomputers
  • GPS
  • Tassen
  • Fietspompen

Bestel alles wat je nodig hebt snel een eenvoudig

Je kunt via de site in enkele minuten alles bestellen wat je nodig hebt. Via het linker keuzemenu vind je snel wat je nodig hebt. Vervolgens kun je de artikelen direct bestellen via de winkelwagen en meer hoef je niet te doen. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk