De juiste verpakkingen voor jouw producten

Wanneer je producten verkoopt, dan weet je inmiddels vast wel hoe belangrijk het is dat hier een goede verpakking omheen zit. Is dat niet het geval dan kan dat vervelende consequenties hebben. Heb je er bijvoorbeeld wel eens over nagedacht wat er gebeurt als jouw verpakkingen niet aan de eisen voldoen die jij als bedrijf of de consument eraan stelt? Gelukkig is er Omori! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van verpakkingen en verpakkingsmachines. Ben jij een nieuw product aan het ontwikkelen of misschien zelfs een heel nieuw bedrijf aan het opzetten? Dan wil je natuurlijk weten wat voor jou de beste mogelijkheden zijn. Het kan ook zo zijn dat jouw huidig verpakkingsmateriaal wel een update kan gebruiken. Ook dan zit je bij Omori goed. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot ver na de productie staan zij voor je klaar met een uitstekende service.

  • Horizontale Flowpackers
  • Stretch Wrappers

Ben jij niet alleen op zoek naar verpakkingen, maar ook naar verpakkingsmachines zodat je zelf je eigen producten in kunt pakken? Dan helpen ze je bij Omori graag verder. Samen gaan jullie kijken wat voor verpakkingsmateriaal jij nodig hebt voor je bedrijf en welke van de bovenstaande machines jou het beste kunnen helpen.

Het ontwikkelen van verpakkingen

Als je al langer producten verkoopt, dan weet je aan hoeveel dingen je moet denken als het op verpakkingen aankomt. Als aanstormende ondernemer heb je hier misschien nog helemaal niet over nagedacht. Je bent druk bezig met het ontwikkelen van je product, maar je hebt je nog niet verdiept in wat je moet doen met de verpakkingen waar jouw product ingaat. Het is echter belangrijk om je hier tijdig mee bezig te gaan houden, want ook dit kan invloed hebben op je product. Wist je bijvoorbeeld dat de overheid bij sommige producten eisen stelt aan de verpakkingen? Het is natuurlijk belangrijk om hiervan op de hoogte te zijn en deze ook streng op te volgen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de consument. Ook zij hebben zo hun eisen, wensen en voorkeuren die je maar beter op kunt volgen! De verpakking van jouw producten kunnen het verschil betekenen tussen kopen en niet kopen! Gelukkig kunnen ze je hier bij Omori natuurlijk bij helpen. Daarom vindt er altijd een intakegesprek plaats waarin jullie met zijn allen om de tafel gaan zitten om de verschillende aspecten van verpakkingen te bespreken.

Voor wie zijn de verpakkingen?

Bij Omori hebben ze inmiddels meerdere jaren ervaring met het ontwerpen en produceren van verpakkingen. Dit betekent echter niet dat zij inmiddels klaar zijn met innoveren. Dit is nog steeds een heel belangrijk gedeelte voor hen en je kunt er dan ook nog steeds op bouwen dat zij met nieuwe soorten verpakkingen op de markt zullen komen. Door de grote ervaring die zij inmiddels hebben opgebouwd is het natuurlijk logisch dat zij inmiddels een aantal expertises hebben. Met name op het gebied van de voedingsmiddelenbranche en de farmacie hebben zij een diepgaande kennis. Beide markten hebben strenge eisen wanneer het aankomt op de verpakking van de producten. Het is dus belangrijk dat dit goed gebeurt. Gelukkig kun je er bij Omori op vertrouwen dat ze alle details voor je in de gaten zullen houden en de juiste verpakking voor je zullen maken. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ze op. Ze vertellen je graag meer over de mogelijkheden die ze je te bieden hebben. Maak hier dan ook zeker gebruik van. Een goede verpakking kan een hoop verschil maken en dat weet jij natuurlijk! Lees meer

Reageren is niet mogelijk