Een gezellige avond met een heuse tafelgoochelaar

richmagic - Tafelgoochelaar

Het zal je maar gebeuren, het is zaterdagmiddag en opeens besef je dat je die avond naar een familiefeest moet. Geen gezelligheid met je vrienden, geen rustige avond op de bank voor de tv, maar verplichte conversaties met mensen die je 1 keer per jaar ziet en waar je dus logischerwijs ook helemaal geen klik mee hebt. Een dergelijke realisatie is natuurlijk verschrikkelijk. Was er maar een manier om er toch een leuke avond van te maken, maar wat kun je doen? Je kunt je ziek afmelden, maar dat is ook een beetje flauw. Het is immers maar 1 keer per jaar. Wat je beter kunt doen is het huren van een tafelgoochelaar. Deze kan de boel lekker opzwepen en is in staat om de sleur volledig te doorbreken. Dit is natuurlijk alleen het geval als je gebruik maakt van een goede tafelgoochelaar, iemand die in staat is om de trucs vliegensvlug uit te voeren. Verder moet het ook iemand zijn die het publiek kan entertainen. Je hebt dus een charismatische tafelgoochelaar nodig die de trucs goed kan uitvoeren én die het publiek op een leuke manier kan bespelen. Een tafelgoochelaar staat immers midden in het publiek, want hij staat immers vaak letterlijk aan de tafel. Het is dan ook leuk als hij de mensen bij zijn trucs betrekt en af en toe een grapje maakt. Een tafelgoochelaar is er uiteindelijk voor het entertainment. De trucs moeten leuk zijn en de aandacht moet goed vastgehouden worden. Als dat gebeurd, dan vliegt de tijd en de mensen hebben aanzienlijk meer lol en plezier dan zonder de tafelgoochelaar. Verder vindt iedereen het altijd leuk om trucs te zien. Het is soms een beetje saai als je het op tv ziet, maar aan tafel is natuurlijk een heel ander verhaal. Je zit er dan met je neus bovenop en toch heb je geen idee wat er allemaal gebeurt en hoe het kan dat de goochelaar weet welke kaart jij uit het dek trok? Betrokkenheid is de sleutel tot elk vermaak. Goocheltrucs op tv zijn niet vermakelijk, want je bent er niet bij betrokken. Maar tijdens een feestje waar de tafelgoochelaar direct bij jou aan de tafel staat is het natuurlijk een vorm van topentertainment. En het maakt elk feestje of evenement, en dus ook elk familiefeestje, een stuk leuker. Dus heb je binnenkort een familiefeest of een ander soort evenement, boek dan snel een tafelgoochelaar.

Topvermaak met tafelgoochelaar Rich Magic

Als het op entertainment en toptrucs aankomt, dan ben je bij Rich Magic aan het juiste adres. Deze goochelaar is geboren voor het vak. Op een soepele wijze schudt hij, soms letterlijk, allerlei trucs uit zijn mouw. Zijn vingers zijn razendsnel en hij is altijd in staat om het publiek op te zwepen. Dit is precies de goochelaar die je nodig hebt als je op zoek bent naar top entertainment. Het is alsof Rich Magic inderdaad rijk is qua magie. Hij bezit in ieder geval enorm vele trucs en je verveelt je dan ook geen seconde als Rich Magic langs de tafels loopt en zijn trucs laat zien. Geen seconde is voorspelbaar en dat betekent dat de tijd voorblij vliegt.

Waarom Rich?

Als je Rich Magic in huurt, dan kun je het volgende verwachten:

  • Kwaliteit en succes gegarandeerd
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Houd rekening met jouw wensen
  • Shows voor alle doelgroepen
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Je betaalt geen reiskosten

Mocht je Rich Magic willen inhuren, dan kun je hem bellen op zijn 06 nummer en je kunt natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen.

Reageren is niet mogelijk