Een schoon tapijt begint bij tapijt reinigen via Cinco

Als je op een schone ondergrond wilt lopen, dan moet je ervoor zorgen dat die ondergrond mooi schoon is en schoon blijft. Als je op een strakke houten vloer loopt of een vloer van laminaat, dan is het niet heel ingewikkeld om op een schone vloer te blijven lopen. Dit soort vloeren zijn immers eenvoudig schoon te maken. Je kunt er makkelijk met de stofzuiger overheen en daarna is het ook een fluitje van een cent om er met een schikt sopje nog eens overheen te gaan om de vloer echt helemaal hygiĆ«nisch schoon te maken. Maar met een vloerkleed of tapijt is dat uiteraard niet het geval. Het is mede ook om deze reden dat veel mensen ervoor kiezen om geen tapijt in hun woning te plaatsen. Het is immers veel makkelijker om een vlakke houten vloer schoon te houden. Maar aan de andere kant is een vloer van laminaat of parket vaak wel koud aan de voeten. Het is dan ook fijner als je op de slaapkamer wel gewoon tapijt hebt. Hier loop je toch ook minder en dus wordt tapijt ook minder snel vies als het in de slaapkamer ligt. De kans dat je eten of drinken op het tapijt morst is in de slaapkamer ook niet zo heel groot. Het kan dus zijn dat je in de slaapkamer wel gewoon tapijt hebt. Verder zie je dat mensen in de woonkamer vaak een vloerkleed hebben, want het is wel fijn als je in het woongedeelte een tapijt hebt liggen. Ten eerste doorbreek je daarmee de monotonie van de houten vloer en ten tweede kun je dan toch in het woongedeelte je voeten op een warmere ondergrond kwijt. Maar als je wel een tapijt in huis hebt, dan moet je dat dus wel goed schoonhouden. Dat is zoals gezegd minder makkelijk dan bij een houten vloer. Daarom is het geen gek idee om af en toe je tapijt te reinigen via Cinco. Je kunt zelf elke week wel met de stofzuiger over het tapijt heen, maar het is uiteraard fijner en een stuk beter als je het tapijt ook grondig weet te reinigen. Hier heb je zelf echter veel minder middelen voor. Je kunt moeilijk met een sopje gaan schrobben, want daarmee verpest je het tapijt. Daar komt bij dat de bacteriĆ«n die zich tot in het diepste van het tapijt hebben verstopt ook gedood moeten worden. Dus daarom doe je er qua tapijt reinigen goed aan om te kiezen voor de professionele service van Cinco. 

Een schoon tapijt begint bij tapijt reinigen via Cinco

Kijk snel op de site voor meer informatie over tapijt reinigen

Als je meer wilt weten over wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft tapijt reinigen, dan kun je terecht op de site van vloerkleedreinigen.com. Hier vind je precies alles wat je moet weten over tapijt reinigen. Je kunt lezen hoe de werknemers van Cinco te werk gaan, of ze bij je thuis langs moeten komen of dat ze juist een vloerkleed kunnen ophalen. Op basis van al deze informatie kun je dan besluiten om al dan niet je tapijt te reinigen bij Cinco. 

De verschillende vloerkleden die je kunt reinigen

Als je bij Cinco je vloerkleed of tapijt wilt reinigen, dan kun je in ieder geval bij Cinco terecht voor de volgende vloerkleden: 

  • Wollen tapijten 
  • Perzische tapijten
  • Berber tapijten

Reageren is niet mogelijk