Hoe is de overblijf op uw school geregeld?

Toen onze kinderen een school moesten uitkiezen, of eigenlijk toen wij een school voor hen moesten uitzoeken, hebben wij gekeken wat wij het beste konden doen. Wij wilden namelijk graag een school voor hen vinden die echt goed was, maar wij moesten ook rekening houden met ons werk. Wij werken namelijk beide en dus moesten wij een school zien te vinden met een goede overblijf. Ik schrijf nadrukkelijk ‘goede’ overblijf omdat ik het belangrijk vind dat kinderen niet zomaar even ergens worden opgevangen, maar dat er echt even aandacht voor hen is. Je kunt namelijk zeggen dat wanneer er een ruimte is waar de kinderen hun boterham mogen eten, een overblijf is, maar ik wilde onze kinderen liever naar een overblijf sturen waar zij ook echt goed opgevangen zouden worden. Wij hebben daarom gekeken hoe bij ons in de buurt op de verschillende scholen de overblijf geregeld was. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je naar de site van lunchenopschool.nl gaat, je kunt zien dat deze mensen op heel veel scholen actief zijn om de overblijf te regelen. Ik heb toen ook van meerdere mensen in mijn omgeving gehoord dat bij hen op school de overblijf ook door deze mensen geregeld was en daar hadden zij niets over te klagen. Dat was voor mij dan ook reden genoeg om een keer te kijken of ik ook een school bij mij in de buurt kon vinden die goed was en waar de overblijf geregeld was door de mensen van Kinderstralen. Ik heb toen gemerkt dat er een school bij ons in de buurt te vinden was die zeer hoog aangeschreven stond en waar nog ruimte was voor nieuwe leerlingen. Dat was goed om te zien en ik ben daarom blij dat ik op deze site terecht ben gekomen. Mocht u ook een school zoeken met een goede overblijf voor uw kinderen, dan raad ik u aan om een keer naar deze pagina te surfen. U zult merken dat u hier heel veel opties kunt vinden en dat u aan de hand van deze overblijf heel eenvoudig kunt uitvogelen waar u uw kind eventueel op school zou kunnen zetten. 

Onze kinderen komen tot rust bij de overblijf 

Wij hebben gemerkt dat wanneer wij onze kinderen naar de overblijf laten gaan, zij daar echt even goed tot rust komen. Dat is voor ons heel prettig want wij merken dat onze kinderen school toch wel spannend vinden. Vandaar dat wij heel blij zijn dat wij voor een school hebben gekozen waar de overblijf geregeld wordt door Kinderstralen. Wij zouden daarom andere ouders ook willen aanraden om een school te zoeken waar de mensen van deze organisatie actief zijn. Dan weet u namelijk zeker dat u een goede overblijf kunt gebruiken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over deze overblijf, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site lunchenopschool.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan interessante informatie gepresenteerd krijgt 
  • Een school in uw omgeving zoeken die de overblijf regelt met de mensen van lunchenopschool.nl

Ik hoop dat u iets aan mijn tip heeft gehad.              

Reageren is niet mogelijk