Een zakelijk inschrijfadres voor de KvK

Vorig jaar had ik mijn baan opgezegd op te gaan reizen en ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Ik had het gevoel dat ik vast zat in mijn werk en ik wist niet meer wat ik wilde. Tijdens het reizen kon ik rustig nadenken en ik besloot om als zzp-er verder te gaan. Ik zocht op hoe ik kon beginnen en wat ik daar voor moest doen. Ik las dat sommige bedrijven post sturen naar het adres dat je inschrijft bij de KvK en dat wilde ik niet. Ik ging op zoek naar een zakelijk inschrijfadres voor de KvK en zag dat dit mogelijk was bij easystartoffice.com. Mijn idee was om te blijven reizen en tijdens het reizen te gaan werken als zzp-er. Om nog een adres te houden in Nederland, kon ik mij inschrijven op het adres van mijn moeder, gelukkig stelde zij dit zelf voor. Ik wilde alleen niet dat mijn moeder onnodig veel post op haar adres zou krijgen en dat haar adres openbaar zou komen. Ik wilde graag het adres geheimhouden en een zakelijk inschrijfadres voor de KvK leek mij de beste oplossing. Ik vind het niet erg wanneer er belangrijke brieven naar het adres van mijn moeder worden gestuurd, zoals die van de belastingdienst, maar niet meer dan dat. Ik was niet van plan om constant in het buitenland te blijven en wilde ongeveer elk half jaar terug naar Nederland komen, om belangrijke zaken te regelen. Ik stelde het idee van een zakelijk inschrijfadres voor de KvK aan mijn moeder voor en dit vond zij een erg goed idee, want zij zat ook niet op meer reclame en onnodige brieven te wachten.

Naast een zakelijk inschrijfadres voor de KvK meer voordelen

Toen ik op zoek ging naar een mogelijkheid voor een inschrijfadres voor de KvK, kwam ik de website easystartoffice.com tegen. Dit bedrijf helpt ondernemers en zzp-ers met verschillende oplossingen en heeft ook flex werkplekken. Zij zitten op mooie en goed locaties in Amsterdam en Rotterdam en op dit adres kan je het bedrijf laten inschrijven. Wanneer bedrijven dit adres zien, dan lijkt het alsof je een kantoor huurt in Amsterdam. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om een zakelijk inschrijfadres voor de KvK en kan daarnaast alle post die binnenkomt doorsturen. Voor een klein bedrag per maand kan je gebruikmaken van hun diensten en ik besloot om dit te doen.

Een goede oplossing voor mijn probleem

Ik werk nu een aantal maanden als zzp-er en werken terwijl ik aan het reizen ben. Het idee om mijn bedrijf te laten inschrijven in Amsterdam was een goed idee, want veel klanten denken dat ik een kantoor in Amsterdam heb en dat komt goed over. Mijn post wordt regelmatig doorgestuurd en zo hoef ik nooit wat te missen. Als je inschrijfadres voor de KvK nodig hebt, dan raad ik easystartoffice.com aan.

  • Dit bedrijf heeft verschillende oplossingen voor zzp-ers
  • Voor een klein bedrag per maand kan je gebruikmaken van hun diensten
  • Je kan bij hun ook flex werkplekken huren
  • Het lijkt nu alsof ik een kantoor heb in Amsterdam    

Reageren is niet mogelijk