Op zoek naar leuke fietsroutes in Brabant, of wandelroutes in Brabant

Mijn vrouw en ik zijn dol op wandelen en fietsen en vinden het heerlijk om de natuur op te zoeken. Wij proberen verschillende keren per jaar een nieuw gebied op te zoeken en dit jaar wilden wij naar Brabant gaan. Wij waren al een aantal jaar niet meer in Brabant geweest, daarom waren er genoeg fietsroutes in Brabant, of wandelroutes in Brabant, die wij nog konden ontdekken. Wij wilden graag eerst leuke routes uitkiezen en daarna een hotel boeken in de buurt van deze routes. Wij kwamen de website zuiderwaterlinie.nl tegen en vonden veel leuke routes. Wij besloten de leukste routes te kiezen en vonden gelukkig een hotel die dicht bij deze routes geleden was. Mijn vrouw en ik vinden het heerlijk om de natuur op te zoeken en om te wandelen en te fietsen, gelukkig zijn deze dingen goed te combineren. Wij zijn allebei gepensioneerd en hebben daarom de tijd om elk jaar verschillende nieuwe gebieden te ontdekken. Wij wilden in de maand augustus weer een nieuwe omgeving bezoeken en besloten om deze keer naar Brabant te gaan, voornamelijk omdat wij hier al lang niet meer geweest waren en er veel leuke fietsroutes en wandelroutes in Brabant zijn. De laatste keer dat wij in Brabant waren, was ongeveer vijf jaar geleden en hadden hier toen een erg leuke tijd. Er was echter nog veel voor ons te ontdekken, want naast de mooie natuur, zijn hier ook veel leuke steden en dorpen om te bezoeken. Normaal boeken wij een hotel en nemen de fietsen mee achterop onze auto en dat wilden wij nu weer doen. Wij wilden eerst een boek kopen met wandelroutes in Brabant, of een boek met fietsroutes in Brabant, maar vonden geen geschikt boek.

Leuke fietsroutes in Brabant en wandelroutes in Brabant gevonden op een website

Toen wij online zochten naar wandelroutes in Brabant, kwamen wij de website zuiderwaterlinie.nl tegen. Deze website is opgezet voor de promotie van de waterlinie en staat vol met handige informatie, ook met leuke fietsroutes in Brabant. Op de website staan voorbeelden van de verschillende routes aangegeven en vaak kan je de route al zien op Google Maps. Het is ook mogelijk om een groot boek met verschillende wandelroutes in Brabant te kopen en dan heb je alle routes bij elkaar. De wandelroutes zijn ook vaak te gebruiken als fietsroutes in Brabant en gaan door steden en de natuur en er is veel te zien.

Heerlijk kunnen genieten van de natuur en leuke steden

Vorige week was ons bezoek aan Brabant en wij hebben verschillende fietsroutes in Brabant en wandelroutes in Brabant uitgeprobeerd. Er is zeer veel om te doen en om te bezoeken en wij hebben er erg van genoten. Er zijn nog genoeg wandelroutes in Brabant voor ons te doen, waardoor wij over een paar jaar weer kunnen terugkomen. Voor meer informatie over routes is het de moeite waard om zuiderwaterlinie.nl te bezoeken.

  • Deze website staat vol met handige informatie
  • Er zijn veel leuke wandel- en fietsroutes in Brabant te ontdekken
  • Het is ook mogelijk om een boek met routes te kopen
  • Wij hebben erg genoten tijdens ons bezoek  

Reageren is niet mogelijk