Eindelijk de kattenpis geur verwijderen?

Het hebben van katten kan heel leuk zijn, maar een vervelende bijkomstigheid is dat sommige katten er een handje van hebben om te kotsen en te pissen. Eindelijk de kattenpis geur verwijderen na een lange tijd? Dat is iets waar iedereen naar uit kan kijken. Niets is viezer dan beseffen dat er kattenpis geur in jouw woonkamer hangt en dat jij ieder moment bezoek kunt ontvangen. Vooral als jij bezoek hebt en deze hebben geen katten, kan het erg opvallen dat er kattenpis geur hangt. Het is dan ook noodzaak om de kattenpis geur te verwijderen. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarvoor zijn wij, om jou te helpen aan een schoon ruikend huis. Zo kun jij zonder zorgen jouw bezoek ontvangen en hoef je je niet meer druk te maken over eventuele stank die erg kan opvallen. Maak dan ook gebruik van de tips die wij geven.

Waarmee kan De Meubelreiniger jou helpen als het gaat om kattenpis geur verwijderen?

De Meubelreiniger is een niet zomaar een specialist in Nederland. De Meubelreiniger is dé specialist in Nederland en in België voor kattenpis geur verwijderen uit:

  • Vastliggend tapijt
  • Gestoffeerde meubels
  • Leren meubels
  • Trapbekleding
  • Vloerkleden

Zij staan bekend om duidelijke en snelle communicatie, een vaste prijs en daarnaast uitstekende service. Kortom, zij kunnen een heleboel zorgen uit jouw handen wegnemen. Daarnaast betaal je niet te veel voor hun diensten. Zij hebben een unieke aanpak. Het gevolg daarvan is dat zij al veel tevreden klanten hebben geholpen en jij kunt de volgende zijn. Want iedereen wil toch schone meubels en een schoon tapijt?

Kattenpis geur verwijderen: waarom kattenurine stinkt

Het hebben van katten kan heel leuk zijn, maar een vervelende bijkomstigheid is dat sommige katten er zoals gezegd een handje van hebben om te pissen in huis en jij de kattenpis geur verwijderen moet. Op de meubels, de gordijnen, noem het maar op en de kat vindt zijn plekje om zijn of haar kattenurine achter te laten. Smerig, maar hoe kan het dat deze urine zo stinkt? Als je het vergelijkt met urine van mensen stinkt kattenurine vele malen erger. Gelukkig is hier een antwoord op, zodat jij weet wat jij nooit meer hoeft te ruiken na kattenpis geur verwijderen. De geur van kattenurine ruikt zo sterk omdat katten zeer geconcentreerde urine hebben. Een kat drinkt niet erg veel, de reden die hiervoor gegeven kan worden is omdat een kat een grote hoeveelheid water uit de urine kan absorberen. Er blijft dus een concentratie over die zorgt dat de urine erg vies ruikt en dat is de reden die hiervoor kan worden gegeven. Aan de kleur kun je ook al zien dat de urine geler is, want de urine bevat minder water. Vergelijk dat maar eens met jezelf. Stel jij drinkt op een dag weinig water, dan kan jouw urine ook stinken en dan is deze doorgaans een stuk geler of meer oranje dan normaal. Dit heeft alles te maken met de hoeveelheid water die uitgescheiden of opgenomen wordt in jouw lichaam. Zo werkt het dus ook bij de kat. Weet jij genoeg? Dan kun jij nu de kattenpis geur gaan verwijderen. 

Reageren is niet mogelijk