Welk bedrijf drukt met rondzeefdruk?

U wilt cilindervormige producten laten bedrukken. Wat voor materiaal het ook is en hoe de print er ook uit moet komen te zien, de druktechniek rondzeefdruk is in vrijwel alle gevallen de beste keuze. Voor deze manier van drukken kun je terecht bij VK Print. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in allerlei alternatieve manieren van drukken, en kan ten opzichte van reguliere drukkers veel meer verschillende vormen bedrukken. Als je dus specifiek op zoek bent naar een bedrijf dat drukt met behulp van een rondzeefdruk dan ben je bij VK Print aan het juiste adres. In hun grote werkplaats beschikken ze over diverse machines die op deze manier kunnen drukken, en bovendien hebben ze jarenlange ervaring met het drukken op de rondzeefdruk manier. Dit is echter niet de enige druktechniek die ze bij VK Print aanbieden. Zoals ik al zei zijn ze gespecialiseerd in alternatieve drukmethodes, en kun je dus ook voor de volgende druktechnieken bij ze terecht:

  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Transferdruk
  • Textieldruk

Je zou zeggen dat er voor textieldruk geen bijzondere machines nodig zijn omdat het een vlak oppervlak betreft, niets is echter minder waar. Ten eerste heb je bij het drukken op textiel een speciaal soort inkt nodig, dat niet loslaat als het item wordt gewassen, en daarnaast neemt de stof ook een deel van de inkt op. Om die reden is de manier van drukken compleet anders dan wanneer je bijvoorbeeld papier of karton zou bedrukken. VK Print is ook in textieldruk volledig gespecialiseerd.

Voor welke producten is rondzeefdruk geschikt?

In het algemeen kun je stellen dat je met de rondzeefdruk techniek alle cilindervormige producten kunt bedrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bidons, maatbekers, emmers, etc. Natuurlijk is de exacte manier van drukken afhankelijk van het formaat van het product (en de print zelf) en het materiaal. Soms denken mensen namelijk dat de rondzeefdruk ideaal is voor hun project, maar blijkt tampondruk een betere keuze te zijn. Als het slechts een kleine bedrukking betreft kan dat met een tampondruk makkelijker te realiseren zijn. VK Print kan je hier prima in adviseren, zodat je een indicatie krijgt van hoe je jouw producten het beste kunt laten bedrukken en of dat inderdaad met behulp van de rondzeefdruk is zoals je zou verwachten.

Bedrukken, verpakken en verzenden

VK Print houdt zich voornamelijk bezig met het bedrukken van allerlei producten met behulp van de druktechnieken waar ze zich in gespecialiseerd hebben, zoals de rondzeefdruk. Hun service gaat echter een stuk verder dan dat. Ze kunnen ook voor jouw bedrijf het volledige proces van verpakken en verzenden verzorgen. Stel dat je een grote serie bidons moet leveren aan diverse winkelketens, en je wilt deze bidons niet helemaal zelf hoeven inpakken, dan kan VK Print dat voor je doen. Het zou namelijk nogal omslachtig zijn als je al deze producten eerst naar jezelf laat opsturen om ze vervolgens weer opnieuw in te pakken en naar deze winkels te verzenden. In overleg kan VK Print dus de rondzeefdruk toepassen en vervolgens al deze producten naar wens inpakken en verzenden naar een adres naar keuze. Dat is een super goede service voor een drukker, en je snapt dat veel bedrijven er gebruik van maken. VK print is niet voor niets een van de grootste spelers op het gebied van druktechnieken. Wanneer ga jij aan de slag met het bedrukken van die grote oplage producten? 

Reageren is niet mogelijk