Ga een scooter leasen voor slechts 10 euro per maandag

Een mooie grote, dure en veilige scooter is niet voor iedereen weggelegd. Toch is het een prettige manier om naar uw werk te forenzen, zeker als werk simpelweg te ver fietsen is. Hebt u geen auto en vindt u het openbaar vervoer te onberekenbaar en te duur? Ga dan eens een scooter leasen. Zowel op het platteland als in een drukke stad is dit voertuig eenvoudig in gebruik en zeer wendbaar. Het legt moeiteloos vele kilometers af terwijl u toch op tijd op uw werk beland. U zigzagt eenvoudig door het drukke verkeer terwijl uw regenkleding en helm u beschermen tegen de vallende regen die we in dit land zo goed kennen. Voor de nieuwste en meest veilige scooters op de markt kunt u op polderscooter.nl alle informatie vinden. U vindt er tevens de verkoopprijs want u kunt bij ons zowel een scooter leasen als kopen. Per model vindt u zowel de verkoop- als de leaseprijs vermeld staan. Leasen is vergelijkbaar met huren. Toch zijn er duidelijke verschillen. Want als u least, dan doet u dat waarschijnlijk voor een langere periode die van te voren wordt afgesproken. Bijvoorbeeld een jaar of zelfs 5 jaar. Na het leasen krijgt u de optie om het voertuig te kopen tegen een schappelijke prijs. Bij Polderscooter noemen we het scooter leasen daarom ook wel “uitgestelde betaling”. Dat betekent overigens niet dat u na het contract gedwongen wordt om de scooter af te betalen. Daar bent u vanzelfsprekend vrij in. Mocht u bijvoorbeeld erg tevreden zijn over onze service dan kunt u wellicht een nieuw contract afsluiten voor een nieuw model.

Een scooter leasen is een stuk goedkoper dan kopen

Van BTC als Riva bieden we u een keur aan modellen aan. Wilt u graag een scooter leasen? Dan kunt u gelijk een aanvraag bij ons indienen. Maar vergelijk eerst een aantal modellen met elkaar zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Het is daarnaast ook geen enkel probleem om even in Dronten langs te komen. U bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom. Op werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag is het filiaal tot 16:00 uur geopend. Dan kunt u direct een proefritje maken en het scooter leasen of kopen vervolgens met één van onze medewerkers bespreken. Is Dronten te ver weg?

  • Kies dan het model uit dat u graag wilt leasen en maak uw keuze tussen het bromfietsmodel en het snorfietsmodel. Ze bereiken respectievelijk een topsnelheid van 45 en 25 kilometer per uur,
  • Geef vervolgens aan hoelang u de scooter leasen wilt of dat u wilt kopen,
  • Ten slotte kunt u enkele accessoires toevoegen als u die wenst. Bijvoorbeeld een kettingslot of een onderhoudspakketje.

U vult uw gegevens in en stuurt de offerteaanvraag door. We nemen spoedig contact met u op zodat u de offerte kunt doornemen en de scooter kunt leasen. Wilt u liever kopen? Dan kan dat direct door het bedrag over te maken via iDEAL. We raden het overigens wel aan om even contact op te nemen of om een proefritje te maken als u een dergelijke investering wilt maken.

Dien uw aanvraag in, we maken vervolgens snel een afspraak

Dankzij het scooter leasen kan vrijwel iedereen in Nederland aan een scooter worden geholpen. Wist u dat we al vanaf slechts 8 euro per maand aan u kunnen leasen? Dat zijn prijzen die u niet zo snel elders vindt. Maak daarom een vrijblijvende afspraak of stel uw vragen via de mail en de telefoon. Vergeet ten slotte niet om u aan te melden op de gratis nieuwsbrief!

Reageren is niet mogelijk