Wat is payrolling?

Misschien heeft u er weleens van gehoord: payrolling. Maar wat is payrolling nou precies? Dit houdt in dat opdrachtgevers het werkgeverschap uit handen geven en de werknemers in dienst komen van een payrollonderneming. Heeft u interesse om een payrollonderneming in te schakelen voor uw bedrijf? Dan brengen we u graag wat kennis bij.

Geen werkgeverrisico’s

Het kan flink veel tijd kosten: het vinden van een payrollonderneming waar u zich fijn bij voelt. PRO Payroll is een payrollonderneming die veel voordelen kan bieden voor uw bedrijf. Zo nemen we alle personeelsadministratie van uw bedrijf op ons. Daarnaast heeft u geen werkgeverrisico’s meer. Als een personeelslid van uw bedrijf langdurig ziek is dan hoeft u de medewerker zelf niet door te betalen; PRO Payroll neemt dit dan voor haar rekening.

Maximale flexibiliteit

Maakt u geen gebruik van een payrollorganisatie? Dan bent u maar eventjes ‘flexibel’. Dit houdt bijvoorbeeld in dat u als werkgever maximaal maar 3 contracten in 2 jaar aan een medewerker kan aanbieden. Hierna moet een medewerker vast in dienst treden. Dit kan u voorkomen door samen te werken met PRO Payroll. U kunt zo namelijk tot 5,5 jaar flexibele contracten aan de medewerker aanbieden. Inderdaad zonder dat u de werknemer een vast contract geeft.

De belangen

Nog een leuk voordeel: als u een samenwerking aangaat met PRO Payroll dan zorgen wij ervoor dat we ons inzetten voor de belangen van de opdrachtgever en van de medewerker. Zo kunnen we de werknemers van uw bedrijf veel collectieve kortingen bieden en daarnaast kunnen ze voor vragen over het loon o.i.d. altijd terecht bij onze deskundige helpdesk.

De payrolling specialist

PRO Payroll is de specialist op het gebied van payrolling. Ons bedrijf gaat vertrouwelijk met uw informatie om en daarbij kunnen we u garanderen dat we altijd professioneel te werk gaan. We hebben door de jaren heen diverse certificeringen ontvangen waaruit blijkt dat we kwaliteit bieden. Wilt u ook een samenwerking aangaan met ons? Neem dan vrijblijvend contact op met PRO Payroll via de telefoon of e-mail.

Reageren is niet mogelijk