Goedkope hosting

Goedkope webhosting en domeinregistratie incl. SSL v.a. €1 p/m

Of je nu een eigen mailadres wilt hebben of dat je een website of zelfs webshop op wilt gaan zetten, je kunt altijd baat hebben bij goedkope hosting! Een site is natuurlijk niet zo maar in de lucht, daar moet heel wat voor gebeuren. En ook mails worden zweven niet in het luchtledige rond. Alles wat er op staat, wordt opgeslagen op servers en alle webpagina’s die nodig zijn voor je site, shop of mail hebben een host nodig. Natuurlijk kies jij het liefst voor goedkope hosting, want je wilt het immers graag zo voordelig mogelijk doen. Waarom nu betalen, als er ook gratis varianten beschikbaar zijn? Je kunt immers ook gewoon een mailadres via je internetprovider nemen of je kunt kiezen voor een gratis mailprogramma, als hotmail of gmail. Nadeel van gebruik van het adres dat je van je internetprovider krijgt, is dat als je van provider verandert, je iedereen je nieuwe mailadres door moet geven en je vergeet dan altijd wel iemand of je vergeet ergens je adres te wijzigen, waardoor je belangrijke informatie niet meer binnen krijgt. Bij de gratis varianten heb je vaak te maken met reclame of met het feit dat je er niet zeker van kunt zijn dat jouw mails echt veilig bij hen zijn. Kies je voor het maken van een adres via een aanbieder van goedkope hosting, dan heb je van genoemde punten geen last!

Goedkope hosting voor webshop of website

Ook als je een webwinkel wilt beginnen of je eigen webpagina wilt gaan maken, bijvoorbeeld voor je bedrijf of voor het bijhouden van een blog, dan hoef je natuurlijk niet van dure of goedkope hosting gebruik te maken. Ook hiervoor kun je namelijk kiezen voor gratis varianten. Maar deze hebben wel belangrijke nadelen. Zo zijn de gratis hosts niet altijd even stabiel, waardoor het kan zijn dat jouw website af en toe uit de lucht is. Dat ziet er natuurlijk ontzettend onprofessioneel uit en dit kan je klanten kosten. Maak je gebruik van goedkope hosting, dan is dit vaak al opgelost, je hoeft er echt geen bakken met geld voor uit te geven. Ook zijn de gratis hosts niet altijd helemaal veilig, je kunt dan veel sneller last hebben van hacks en van andere veiligheidsproblemen. Daar zit jij natuurlijk absoluut niet op te wachten! Kies dus niet voor gratis, maar kies voor een aanbieder van goedkope hosting zodat je alles goed geregeld hebt!

Kies voor Goedkope Webhoster

Een uitstekende aanbieder van goedkope hosting is Goedkope Webhoster. Zij hebben jou verschillende pakketten te bieden, variërend in mogelijkheden. Door te kijken naar wat jij nodig hebt, kun je dat pakket kiezen dat het best aansluit bij jouw wensen. Je betaalt bij hen zeker niet meer dan nodig! Zij bieden bovendien verschillende voordelen:

  • jouw site is gegarandeerd veilig en beschikt over een SSL certificaat
  • alles is altijd helemaal up-to-date voor een hoge veiligheid
  • je hebt nooit meer last van spam in je mailbox
  • razendsnelle SSD webhosting

Ondanks dat je bij hen goedkope hosting krijgt, leveren zij dus niet in op kwaliteit. Alle genoemde punten zijn natuurlijk van belang, maar de razendsnelle SSD misschien iets minder voor de hand liggend. Waarom is een hoge laadsnelheid nu van belang? Omdat gebleken is dat als het langer duurt voordat een pagina geladen is, bezoekers afhaken. Iedere seconde laden betekent 7% verlies van bezoekers. Daarom is juist dat laatste punt ook zo ontzettend van belang! Ben jij op zoek naar goedkope hosting, maar wil je er zeker van zijn dat je tegelijker tijd wel een goede kwaliteit krijgt? Kies dan voor de diensten van Goedkope Webhoster! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk