Heeft u een klantenservice? Ziggo kunt u het mij vertellen?

deklantenservice - klantenservice ziggo

Toen ik vorige maand met mijn geliefde op de bank zat en televisie aan het kijken was, hebben wij een reclame voorbij zien komen waarin ons verteld werd dat wij fors zouden kunnen besparen op tv en internet. Eventueel was het ook mogelijk om op telefonie te besparen maar aangezien zowel mijn vrouw als ik een mobiele telefoon hebben, was dit op ons niet van toepassing. Afijn, de overige segmenten van deze aanbieding spraken ons erg aan en daarom hebben wij een contact opgenomen met de klantenservice. Ziggo was het bedrijf dat ons dit allemaal aanbood en daarom hebben wij gewoon maar eens contact opgenomen met de klantenservice. Ziggo is een bedrijf dat erom bekendstaat dat ze dag en nacht voor haar klanten klaarstaat en daarom vonden wij het ook een goed idee om even te bellen naar de klantenservice. Ziggo heeft, zo hebben wij gemerkt, heel veel mensen in dienst bij de klantenservice. Ziggo vindt namelijk belangrijk dat iedereen die een vraag heeft, ook een antwoord te horen krijgt. In ons geval wilden wij graag wat meer weten over de reclame die wij op de tv hadden gezien en daarom namen wij contact op met de klantenservice. Ziggo vond het geen probleem om ons even iets meer te vertellen over de mogelijkheden en heeft ons toen alles even uitgelegd. Op die manier kregen wij een heel compleet beeld en dat allemaal dankzij de klantenservice. Ziggo, ik wil je hier heel erg voor bedanken.

Bedankt klantenservice! Ziggo weet wat haar klanten nodig hebben!

Het verhaal eindigt niet bij de klantenservice. Ziggo had ons namelijk zo’n goede deal aangeboden dat wij bijna niet konden weigeren. Wij hebben daarom een abonnement afgesloten bij dit bedrijf en daar zijn we heel erg tevreden over. Wij horen soms van mensen in onze omgeving dat zij heel veel problemen hebben met hun provider maar wij hebben daar helemaal geen last van en hoeven ook nooit meer contact op te nemen met de klantenservice. Ziggo is een bedrijf dat keurig nakomt wat het ons beloofd heeft en dat vinden wij heel fijn om te merken. Wij zijn namelijk mensen die heel hoge eisen stellen aan de producten en diensten die wij inkopen en wij vinden het vervelend om iedere week contact op te moeten nemen met de klantenservice. Ziggo heeft dit heel goed begrepen en heeft er daarom alles aan gedaan om ons optimaal tevreden te maken. Dat is goed om te weten omdat je op die manier geen scheve gezichten krijgt. Vandaar dat ik ook graag even een korte recensie wilde schrijven zodat u een beetje een beeld heeft van mijn ervaringen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een haarscherpe deal, dan raad ik u aan om eens even te kijken naar de mogelijkheden die er op dit gebied zijn.

Het nummer kunt u eenvoudig vinden

Steeds vaker maak ik gebruik van het internet om te vinden wat ik zoek. Zo ook toen ik op zoek was naar het nummer van dit bedrijf waar je naartoe kunt bellen wanneer je een vraag of een klacht hebt. Ik vind het fijn dat je tegenwoordig niet meer een dik telefoonboek nodig hebt om telefoonnummers op te zoeken. Je kunt alles via het internet vinden en dat is heel fijn. Kortom:

  • Zoek vandaag nog het juiste nummer op
  • Bel tijdens kantooruren even met een van de medewerkers
  • Bel nogmaals terug wanneer u later nog een vraag te binnen schiet
  • Lees meer..

Reageren is niet mogelijk