Ik liet hier mijn versnellingsbak vervangen

“Vorige maand merkte ik dat het bijna niet meer te doen was om mijn wagen in de juiste versnelling te krijgen. Ik had al gevreesd dat er iets met deze bak aan de hand was, maar ik had gehoopt dat het allemaal vanzelf weer voorbij zou gaan omdat ik geen zin had in hoge kosten. Natuurlijk werkt dat niet zo en uiteindelijk merkte ik dat er geen ontkomen meer aan was; ik moest mijn auto een keer naar de garage brengen om hem daar te laten maken. Door een vriend van mij werd ik gewezen op Eurotransmissie.nl. Ik ben maar eens even gaan kijken wat ik hier allemaal zou kunnen krijgen aan diensten. Ik heb mijn auto naar de werkplaats van Eurotransmissie.nl gebracht en al heel snel kreeg ik te horen dat ik mijn versnellingsbak vervangen moest. Daar was ik al bang voor en ik heb daarom meteen gevraagd welke kosten verbonden waren aan het versnellingsbak vervangen. Ze vertelden mij dat wanneer ik Eurotransmissie.nl de versnellingsbak vervangen liet, de kosten heel erg zouden meevallen omdat men er hier alles aan zou doen om tot een mooie prijs te komen. Dat sprak mij wel aan en vandaar dat ik maar eens even ben gaan kijken wanneer ik mijn wagen kon missen. De mensen van Eurotransmissie.nl zijn toen meteen aan de slag gegaan met het versnellingsbak vervangen en ik kreeg zolang even een leenauto mee. Dat was heel erg prettig want ik heb mijn wagen voor mijn werk altijd nodig en vandaar dat ik dus graag niet zonder auto wilde komen te zitten. Omdat mijn wagen toch bij de garage stond, heb ik gevraagd of ze ook de rest van de wagen even grondig na wilden kijken. Dat hebben de mensen van Eurotransmissie.nl meteen gedaan en daar ben ik heel erg over te spreken. Inmiddels heb ik mijn wagen weer terug en kan ik zeggen dat ik heel erg blij ben dat ik dit bedrijf heb ingeschakeld voor het versnellingsbak vervangen.

Wilt u ook uw versnellingsbak vervangen laten door dit bedrijf?

Wanneer u ook merkt dat u uw versnellingsbak vervangen moet, dan kunt u altijd even naar dit bedrijf gaan om te kijken wat men allemaal voor u kan betekenen. U zult merken dat zij er alles aan doen om u zo goed en ook zo snel mogelijk te helpen. Ik ben heel erg tevreden over de service van dit bedrijf. Ik ben namelijk heel erg snel geholpen, ik kreeg meteen een duidelijk overzicht van de kosten die ik kon verwachten en men ging meteen voor mij aan de slag. Tijdens de grote controle van de rest van de wagen, viel het de mensen van Eurotransmissie.nl op dat ook mijn banden behoorlijk versleten waren, en dus hebben ze me gevraagd of ze deze ook voor mij zouden moeten vervangen. Ik vond het heel erg netjes dat ze me dat vroegen want ik wilde natuurlijk liever niet voor verrassingen komen te staan. Ik kwam daar tenslotte enkel en alleen maar voor het versnellingsbak vervangen. Ik ben daarom ook heel erg blij over de ontvangen service van dit bedrijf en raad iedereen deze firma van harte aan!

Mijn auto is weer als nieuw

Ik heb mijn auto inmiddels alweer een tijdje terug en ik ben zeer tevreden over de geleverde diensten. Mijn versnellingsbak vervangen is hier heel erg goed gedaan en ik kan weer goed schakelen. Kortom:

  • mijn auto is weer helemaal in orde
  • ik heb deze reparatie voor een relatief lage prijs kunnen laten uitvoeren
  • Ik raad iedereen deze garage van harte aan

Kijk snel op Eurotransmissie.nl.”

Reageren is niet mogelijk