Promoot je bedrijf door papieren tasjes te bedrukken

“Als je je bedrijf wilt promoten, dan doe je er altijd goed aan om te kiezen voor een promotieartikel. Dit artikel kun je dan in veelvoud bestellen en weggeven aan leden van jouw doelgroep. Deze mensen ontvangen vervolgens een leuk presentje en dat zorgt hoe dan ook voor een positief gevoel. Presentjes en cadeautjes, hoe klein ze ook mogen zijn, activeren het beloningsgebied in de hersenen. Er komen dan allerlei stofjes vrij die zorgen voor een klein geluksgevoel. Als men papieren tasjes krijgt, dan is het niet zo dat dit gevoel heel extreem is. Maar juist op onbewust niveau zal het toch doorwerken in de evaluatie van jouw bedrijf. Het is dan bijvoorbeeld ook slim om papieren tasjes te bedrukken en deze weg te geven of om deze papieren tasje te gebruiken om klanten hun producten te geven. Het draait namelijk niet alleen maar om het positieve gevoel van de klanten zelf. Deze zijn immers al klant en in die zin heb je ze al overtuigd. Maar er zijn nog heel veel mensen in de buitenwereld die nog nooit van jouw bedrijf hebben gehoord. Het is dan ook een hele slimme tactiek om bestaande klanten te ‘gebruiken’ als verkondigers van het goede woord. Het goede woord is in dit geval jouw bedrijfsnaam en het enige wat de klanten hoeven te doen is het papieren tasje gebruiken in verschillende contexten. In elke context waarin zij zich met dat tasje bevinden, maken ze immers gratis reclame voor jouw bedrijf. Alle andere mensen in die context zien het tasje en dus ook de bedrijfsnaam van jouw bedrijf. Als je niet één papieren tasje de wereld in stuurt, maar vele honderden, zo niet duizenden, dan kun je je wel voorstellen dat je bedrijfsnaam via de dragers van de papieren tasjes veel exposure krijgt. Maar het is wel belangrijk dat je papieren tasjes gaat bedrukken die zijn gemaakt recyclebaar papier. Je wilt namelijk een goede indruk maken op je huidige klanten en toekomstige klanten. Als men in de gaten heeft dat vele bomen moeten sneuvelen omdat jij papieren tasjes wilt gebruiken, dan ontstaan er geen positieve maar juist hele negatieve gevoelens. Maar als men weet dat je hebt gekozen voor een milieuvriendelijke optie en hebt gekozen voor papieren tasjes bedrukken die zijn gemaakt van gerecycled papier, dan ontstaan er hele sympathieke gevoelens. Mochten mensen niets om het milieu geven, dan is het zeker niet zo dat ze het je kwalijk nemen dat je zo milieuvriendelijke te werk bent gegaan. Deze mensen blijven neutraal. Dus je schiet nooit mis als je kiest voor papieren tasjes bedrukken met gerecycled papier. De vraag is dan natuurlijk waar je dat zoal kunt regelen. Voor het antwoord op die vraag kun je het beste hieronder verder lezen.

Papieren tasjes bedrukken doe je via ecorelatiegeschenken.be

Mocht je op zoek zijn naar een bedrijf waar jij op verantwoorde wijze papieren tasjes kunt bedrukken, dan ben je bij ecorelatiegeschenken.be zeker aan het goede adres. Via deze website kun je namelijk heel gemakkelijk papieren tasjes laten bedrukken met jouw:

  • Bedrijfslogo
  • Bedrijfsnaam
  • Bedrijfsnaam samen met logo
  • Foto (eventueel in combinatie met optie 1, 2 of 3)

Naast de optie van papieren tasjes bedrukken, kun je hier ook terecht voor verschillende andere opties. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan katoenen tassen of jute tassen. Kijk op ecorelatiegeschenken.be voor meer informatie.

Neem contact op als je meer wilt weten

Wil je papieren tasjes bedrukken en heb je meer informatie nodig, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website en natuurlijk kun je ook gewoon contact opnemen.”

Reageren is niet mogelijk