Kofax en OCR Software

“Kofax is de toonaangevende leverancier op het gebied van Scan en Herken softwareoplossingen. Met behulp hiervan kunt u al uw informatie snel en gemakkelijk digitaal opslaan, op een gestandaardiseerde manier. Met Kofax heeft u dus een uitstekende invoerbron voor al uw documenten en andere informatiestukken, want alles wordt opgeslagen in uw ERP, ECM of DMS systeem, zodat u er direct bij kunt. ICreative is een officiële partner van Kofax en vertelt u graag meer over wat er mogelijk is voor uw bedrijf. Kofax biedt een ruim assortiment oplossingen aan, die kunnen worden geïntegreerd met uw huidige systemen.

De First Mile aanpakken met OCR Software van Kofax

De focus ligt bij Kofax voornamelijk op wat zij de First Mile noemen: de interacties met nieuwe klanten of leveranciers. Denk aan het openen van een nieuw account, het aanvragen van een lening of het plaatsen van een bestelling. Hier komt vaak veel papierwerk bij te kijken, die met conventionele oplossingen handmatig zouden moeten worden ingevoerd. Dit is veel werk, en vaak ook overbodig werk. Ook werken veel bedrijven met verouderde systemen, die niet zijn ontworpen om de grote informatiestromen die tegenwoordig normaal zijn te verwerken. Hierdoor is uw informatiesysteem vaak de bottleneck in uw bedrijf en bent u veel tijd kwijt aan administratieve handelingen, die u natuurlijk liever in uw bedrijf zou steken. Hiervoor heeft Kofax een flexibel en veelzijdig systeem ontwikkelt, dat helemaal op uw workflow is aan te passen. Een belangrijk onderdeel van dit systeem is natuurlijk hoe u informatie invoert: wat doet u met al uw papieren die u binnenkrijgt? Hiervoor heeft Kofax uitstekende OCR Software, die voor u de papieren in kan lezen en kan omzetten naar digitale documenten. De OCR software, waarbij OCR staat voor Optical Character Recognition (Optische tekenherkenning), scant de documenten, herkent de tekst die op de documenten staat en zet ze om in digitale tekst. Hierdoor krijgt u niet simpelweg een plaatje te zien van het document dat u net in de scanner heeft geplaatst, maar kunt u gemakkelijk de tekst selecteren en kopiëren. Daarnaast is het met OCR Software ook mogelijk te zoeken in de tekst van de documenten die u gescand heeft. Hierdoor wordt plotseling uw hele systeem doorzoekbaar, een groot voordeel voor bedrijven die veel informatie nog op papier hebben.

Brede oplossingen van Kofax

De combinatie van OCR Software, een goede workflow voor de invoer en een connectie met uw achterliggende systeem zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw documenten. Voor iedereen is het duidelijk hoe ze documenten moeten invoeren in het systeem en alle documenten komen direct op de goede plek terecht. Daarnaast is het doormiddel van de OCR Software ook mogelijk om te zoeken in al uw documenten, zodat u nooit meer iets kwijt raakt. Een veelgevraagde oplossing is één voor factuurverwerking, waar natuurlijk veel bedrijven tegen aan lopen. Zeker als u een webshop opereert dan genereert u veel documenten die heen en weer worden gestuurd. Het is van belang om zowel de documenten die alleen maar digitaal bestaan als die u geprint heeft ontvangen te bewaren in hetzelfde systeem. Daarvoor heeft ICreative de zogenaamde ICreative Invoice Pro Package voor KTA. Dit is een oplossing die speciaal ontworpen is voor het optimaal herkennen en geautomatiseerd verwerken van facturen. Deze oplossing is door onszelf ontwikkeld en is snel uit te rollen. Daarnaast betaalt u alleen voor het aantal facturen dat u verwerkt per maand, zodat u echt alleen maar betaalt voor dat wat u gebruikt. Een uitstekende oplossing voor bedrijven die snel een goede oplossing willen voor hun facturen!”

Reageren is niet mogelijk