Wij verzorgen het onderhoud van de noodverlichting voor u!

“Wie tegenwoordig in Nederland een bedrijfspand heeft, moet goed aan de veiligheidsvoorschriften voldoen. Dat betekent dat u ook in het geval van brand, de juiste voorzorgsmaatregelen moet treffen. Wij willen u graag meer informatie geven over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben wanneer het gaat over noodverlichting. Wij kunnen deze namelijk voor u verzorgen, maar ook onderhouden. In deze korte tekst willen wij graag meer vertellen over het onderhoud van de noodverlichting. Wij zijn namelijk een bedrijf dat alles in huis heeft om het onderhoud van de noodverlichting goed te regelen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen zodat wij u kunnen laten zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Wanneer u ons inschakelt voor het onderhoud van de noodverlichting, dan zullen wij een medewerker bij u langs sturen om te kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij doen er namelijk alles aan om u snel van dienst te zijn, want het is belangrijk dat het onderhoud van de noodverlichting op pijl is zodat u niet in moeilijke situaties komt wanneer er bijvoorbeeld echt een keer brand uitbreekt. Het is daarom belangrijk om regelmatig te kijken of u onze diensten nodig heeft op het vlak van onderhoud van de noodverlichting. Wij hopen daarom ook van harte dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u zien wat wij, behalve het onderhoud van de noodverlichting, allemaal nog meer voor u kunnen doen. Wij garanderen u dat wanneer u met ons in zee gaat, u daar geen spijt van zult krijgen. Wij hopen dan ook snel een keer iets van u te mogen horen. Surf daarom vandaag nog even naar onze site Lantrok-Beveiliging.nl. Hier vindt u ook onze contactgegevens voor het geval u graag met ons zou willen komen bellen.

Laat het onderhoud van de noodverlichting maar aan ons over!

Wanneer tijdens een ongeluk in uw bedrijf de stroom uitvalt, is het belangrijk dat uw gangen niet geheel in duisternis gehuld worden omdat u hierdoor nooit meer de weg naar buiten kunt vinden. Dit kan bijzonder penibel zijn wanneer u het pand snel moet verlaten omdat er bijvoorbeeld sprake is van brand. Wij zien vaak dat bedrijven wel noodverlichting hebben, maar vervolgens vergeten om naar het onderhoud van de noodverlichting te kijken. Hierdoor kan het maar zomaar gebeuren dat u er tijdens het incident achter komt dat uw noodverlichting niet werkt. Dan kunt u behoorlijk in de aap gelogeerd zijn en vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer contact met ons op te nemen zodat wij het onderhoud van de noodverlichting voor u kunnen regelen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen aantreffen. Hier kunt u namelijk eenvoudig bekijken wat wij voor u kunnen doen. Mocht u graag met een van onze medewerkers willen spreken, dan is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Wij helpen u graag aan een goed antwoord op onze vraag.

Neem ook eens een kijkje in onze webshop

Wanneer u er graag zeker van wilt zijn dat uw bedrijf goed uitgerust is op het gebied van inbraakpreventie en brandpreventie, dan kunt u altijd een keer een kijkje komen nemen in onze webshop om te zien wat wij u hier allemaal te bieden hebben. Wij bieden u bijvoorbeeld:

  • bewegingsmelders
  • brandmeldcentrales
  • contacten
  • inbraakpanelen
  • sirenes en flitsers

Wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen.”

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk