Maak zelf het perfecte afscheidscadeau

Als je afscheid van iemand moet nemen, dan is het gepast om degene die vertrekt niet met lege handen te laten vertrekken. Een afscheidscadeau is dan ook zeker op zijn plaats. Maar de vraag die dan meteen naar boven komt, is wat voor soort afscheidscadeau je moet geven. Waar kun je iemand blij mee maken? Het is al lastig genoeg om iemand een verjaardagscadeau te geven, maar een afscheidscadeau is weer iets heel anders. Als je het verpest met een verjaardagscadeau, dan heb je de jaren daarop elke keer weer een kans om het goed te maken. In die zin is het niet eens een slechte strategie om eens te kiezen voor een matig cadeau, want daardoor leg je de lat wat lager. Op deze manier kun je lage verwachtingen creëren en dan is het een stuk makkelijker om weer indruk te maken met je verjaardagscadeau. Maar in principe neem je slechts één keer afscheid van iemand, dus je hebt maar één kans om een leuk cadeautje te geven. Het is daarom belangrijk dat dit in één keer goed gaat. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Het moet namelijk een cadeautje zijn met een persoonlijk tintje. Idealiter is het een object dat de ontvanger kan gebruiken om de herinnering aan jou, de gever, levend te houden. Mensen die je uit het oog verliest, verdwijnen op den duur ook uit het hart. Daar ontkom je niet aan, maar het zou natuurlijk leuk zijn als iemand af en toe wordt herinnerd aan jou en de tijd met jou. Daarom moet je dus kiezen voor een afscheidscadeau met een persoonlijk tintje. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een object met een foto van jou en degene van wie je afscheid neemt. Als de ontvanger dit object bewaart, dan zal hij/zij constant worden herinnerd aan de tijden die hij/zij met jou heeft doorgebracht. Een gebruiksvoorwerp is dan ook een goede keuze. Als het immers een voorwerp is dat de persoon heel vaak kan gebruiken, dan weet je zeker dat de herinnering niet snel zal verwateren. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor een mok met foto. Dit is een ideaal afscheidscadeau, want het is een gebruiksvoorwerp en de foto zorgt voor het persoonlijke tintje én de herinnering. Mocht je dit inderdaad een goed afscheidscadeau vinden, dan kun je het beste even naar prachtigkado.nl surfen. Daar kun je namelijk helemaal zelf je eigen mok creëren.

Een mooi afscheidscadeau vind je op prachtigkado.nl

Via de bovenstaande site kun je helemaal zelf je eigen mok bedrukken. Je kunt dus een keuze maken uit allemaal verschillende mokken en deze kun je dan zelf bedrukken met een foto. Uiteraard hoef je niet zelf aan de slag te gaan met het daadwerkelijke drukwerk. Maar je kunt wel via de digitale weg een eigen ontwerp maken en vervolgens zullen de experts de mok voor jou in orde maken. Het hoeft natuurlijk geen mok te zijn. Je kunt ook andere artikelen bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Muismat
  • Puzzel
  • Sleutelhanger
  • Tegeltje
  • Broodtrommel
  • Onderzetters

Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden om een leuk afscheidscadeau te creëren. Door er persoonlijk mee aan de slag te gaan, creëer je dus echt een persoonlijk afscheidscadeau. En als je inderdaad een foto op het artikel bedrukt, dan is het uiteraard helemaal persoonlijk.

Stel je vraag via de chat of de berichtenservice

Als je tijdens kantooruren op de site aan het surfen bent, dan kun je via de chat je vragen stellen. Mocht je buiten kantooruren winkelen, dan kun je via dezelfde knop een berichtje sturen.

Reageren is niet mogelijk