We hebben magazijnstellingen in alle soorten en maten

Magazijnstellingen nieuw en gebruikt - L.P. Petersen

Onze magazijnstellingen liegen er niet om. Zo verkopen we enkel magazijnstellingen van topkwaliteit en dus van bekende merken. Daarbij kunt u denken aan onder andere Bruynzeel, Polypal en Hovuma. Niet alleen kunt u nieuwe magazijnstellingen kopen, ook bieden we een keur aan tweedehandse magazijnstellingen aan die we graag een nieuwe kans geven. Zo is er in de eerste plaats altijd iets binnen uw budget te vinden. In de tweede plaats zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat u een keuze kunt maken, een eerlijke keuze tussen diverse modellen en merken. Daarnaast zult u bij ons geen dief van de portemonnee zijn. Al was het enkel dat we voor u ook de levering en de montage overnemen. Klinkt u dat allemaal als muziek inde oren en zou u het aanbod eens willen inzien? Kijk dan even op lppetersen.nl. We doen ons best om de website actueel te houden zodat u snel gebruik kunt maken van onze huidige scherpe aanbiedingen. Dus vergeet niet de site te bookmarken als u van plan bent om binnenkort uw magazijn te verbouwen of als u gaat verhuizen en de stellingen aan vervanging toe zijn. Hebt u trouwens nog en oude partij magazijnstellingen? Dan kunt u ze uiteraard ter verkoop bij ons aanbieden.

Magazijnstellingen bouwen we graag voor u op maat

Magazijnstellingen hebt u natuurlijk nodig als u een groot magazijn hebt bij uw warenhuis. Uw supermarkt of uw bouwmarkt. Maar ook kantoren hebben een stelling nodig waar zij hun kantoorartikelen in kunnen opslaan. En wat te denken van scholen, universiteiten, ziekenhuizen en andere openbare gelegenheden zoals de bibliotheek? Genoeg voorbeelden waar magazijnstellingen in welk formaat dan ook ongetwijfeld als geroepen komen. U staat er misschien niet vaak bij stil dat de bouw en de verkoop van stellingen een belangrijke economische markt is. En dat is ook niet zo vreemd omdat ze in principe niet behoren op te vallen. Afijn, wij verkopen aldus magazijnstellingen zoals u die wenst. U kunt denken aan:

  • Grootvakstellingen,
  • Palletstellingen,
  • Bandenstellingen,
  • Legbordstellingen,
  • En een selectie aan accessoires zoals entresolvloeren, palletwagens en gebruikte heftrucks.

We leveren voor grote en kleine bedrijven en zijn in die zin van alle markten thuis. Mocht u graag tweedehandse producten kopen dan is het verstandig om snel met ons in contact te komen. U krijgt natuurlijk scherpe kortingen op deze magazijnstellingen die oplopen tot wel 30 procent op de nieuwprijs. Bijkomend voordeel is het feit dat we deze tweedehandse producten vrijwel altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Voor zowel nieuwe als tweedehandse stellingen geldt te allen tijde dat de levering en de montage snel en vakkundig door het personeel van L.P. Petersen zal worden

Hebt u vragen? Neem dan eens contact met ons op

Naast het leveren en monteren van magazijnstellingen kunnen we ook magazijninspecties uitvoeren en reparaties uitvoeren. We zijn aldus een totaalbedrijf aan wie u de inrichting van het magazijn kunt overlaten. Natuurlijk betekent dat niet dat u niets te zeggen hebt. Sterker nog, we horen graag uw feedback en willen graag alles van uw wensen en idee├źn horen. We komen bijvoorbeeld graag langs om alles na te meten en om u te adviseren over de slimste aankoop. Welk type stelling hebt u bijvoorbeeld nodig, wat moet de hoogte zijn en hebt u er accessoires bij nodig zoals een heftruck of en ladder? We stellen een offerte op die te allen tijde vrijblijvend blijft totdat u akkoord gaat met de voorwaarden. Neemt u dus eens contact op door een e-mail te sturen of ons op te bellen. We laten vervolgens zo spoedig mogelijk iets van ons horen. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk