Magneetsieraden

Draag jij graag sieraden en ben je eigenlijk altijd op zoek naar mooie nieuwe exemplaren? Overweeg dan eens de aanschaf van magneetsieraden van Energetix. Wat zijn dit nu precies voor juwelen? Het verschil met een gewoon sieraad is dat ze een neodymium magneet bevatten en sommige varianten bevatten ook nog een koperen gedeelte. Dit heeft verschillende voordelen voor de gezondheid, zowel voor de geestelijke als de fysieke gezondheid. Het dragen van magneetsieraden kan dan ook een oplossing zijn voor verschillende klachten waar je last van hebt. Nu moet daarbij gezegd worden dat het effect niet wetenschappelijk bewezen is, maar dat is eerder omdat dit nog niet goed onderzocht is. Gebruikers van Energetix verklaren in groten getale dat zij vele voordelen hiervan ondervinden en dit geldt niet alleen voor de mensen die op de hoogte zijn van de werking ervan. Ook mensen die niet weten dat magneetsieraden een effect op gezondheidsklachten kunnen hebben, hebben later laten weten dat zij wel degelijk verschil ervaren hebben. Dragers van deze sieraden zijn het er dus eigenlijk allemaal wel over eens dat ze een groot verschil maken in je leven.

Magneetsieraden hebben vele effecten

Op wat voor soort klachten kunnen magneetsieraden nu effect hebben? De werking is eigenlijk heel breed. Een eerste punt wat je zelf direct kunt merken, is dat je lichamelijk gewoon beter in balans bent. Veel verkopers van dit sieradenmerk voeren een balanstest uit om je dit verschil ter plekke te laten merken. Je zult dan meteen zien dat de magneet een groot gevolg heeft voor je evenwicht, je staat veel vaster op de benen. Een ander punt dat veel mensen ervaren, is dat zij heel veel beter slapen. Hierdoor zijn zij niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk veel beter in balans. We weten immers allemaal dat slechts slapen funest is voor ons humeur en onze gezondheid. Magneetsieraden verbeteren de slaap ook doordat zij een eind maken aan gesnurk. Dat is zowel voor jezelf, als voor je partner natuurlijk een enorme verbetering. Daarnaast zijn er nog veel meer punten waarop de magneten positief werken, bijvoorbeeld mensen met ADHD geven ze meer rust. En de koperen gedeeltes? In een deel van de collectie is koper verwerkt, omdat dit een ontstekingsremmend effect heeft. Vooral vrouwen hebben hier vaak veel baat bij, maar ook voor anderen kan het erg geschikt zijn. Als jij vaak last hebt van ontstekingen, dan kunnen magneetsieraden met koper dus voor verlichting zorgen.

Online bestellen

Er valt dus veel te zeggen voor het dragen van de magneetsieraden van Energetix en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat ze er erg mooi uitzien. Dit merk heeft verschillende stijlen in de collectie opgenomen, waardoor ze voor ieder wat wils hebben. Of jij nu houdt van een klassieke stijl of dat je meer gaat voor sportief en casual, je kunt bij hen altijd iets vinden wat bij jou past. Zij bieden bovendien zowel voor dames, als heren, kinderen en tieners een ruime keus op het gebied van:

  • ringen
  • armbanden
  • kettingen
  • oorbellen

Kies jij voor magneetsieraden, dan kies je dus niet alleen voor het dragen van een mooi sieraad, maar ook voor een verbetering van je gezondheid. Geloof je niet in dit laatste punt of twijfel je hier nog aan, weet dan dat je in ieder geval een prachtig sieraad koopt tegen een gunstige prijs. Wil jij profiteren van de gunstige effecten van magneten, maar draag je eigenlijk nooit sieraden? Dan kun je bij Energetix ook terecht voor andere handige artikelen waarin een magneet verwerkt is. Via Magneetsieraden.nu kun je eenvoudig het product van jouw voorkeur bestellen.

Reageren is niet mogelijk