Stropdassen

Als je als man een pak draagt, dan kun je dit combineren met heel veel verschillende soorten stropdassen. Of je kiest er voor om af en toe geen das te dragen, dat is natuurlijk ook een optie. Het verschil in uitstraling is erg groot, zonder das ziet het geheel er erg casual uit. Een casual look kan af en toe natuurlijk prima zijn, het ligt maar net aan de gelegenheid. Maar als je netjes gekleed wilt zijn, voor je werk of een wat formelere gelegenheid, dan horen stropdassen gewoon bij pakken. Het zijn in feite maar kleine objecten, maar toch maken het dragen ervan een heel verschil. Het zorgt er meteen voor dat de hele uitstraling van de gekozen kleding anders wordt. Dat effect kunnen ook pochets en manchetknopen hebben. Dit kunnen op het eerste gezicht dus onbelangrijke details lijken en je kunt daardoor denken dat het niet veel uitmaakt hoe deze er uit zien, maar ze hebben dus juist uiteindelijk een heel groot effect. Daarom is het ook verstandig om altijd na te denken wat voor das je om zult gaan doen, wat voor effect dit op het totaalplaatje zal hebben. En het is ook handig om verschillende stropdassen in de kast te hebben liggen, dat geeft je de mogelijkheid om te variëren.

Variëren met stropdassen

Hoe kun je nu variëren met stropdassen? Door ervoor te zorgen dat je altijd exemplaren in de kast hebt liggen die van elkaar verschillen wat betreft:

  • materiaal, bijvoorbeeld wol, zijde of katoen
  • kleur, van heel lichte kleuren tot juist heel donkere
  • dessin, eenvoudig effen, een subtiele visgraad of juist bijzondere afbeeldingen
  • model, zoals standaard, extra lang of extra smal

Belangrijk om in het oog te houden bij jouw keus voor het dragen van een bepaald exemplaar, is dat niet alle stropdassen voor alle situaties even passend zijn. Een dessin van grappige plaatjes kan in de familiesfeer soms erg geslaagd zijn, maar op het werk waarschijnlijk niet. Bij een officiële gelegenheid is een subtieler of een luxe dessin vaak meer gepast, dit geeft een luxere en nettere uitstraling aan je kledij. Bij de kleur is het opletten dat dit goed combineert met jouw overhemd en pak, zodat het een mooi geheel vormt. Door al deze punten waarop stropdassen van elkaar verschillen, is er dus heel wat variatie mogelijk. Er zijn daarnaast ook nog verschillende manieren om een stropdas te knopen, waardoor je ook nog weer een heel ander eindresultaat krijgt. Er zijn dus volop mogelijkheden tot variatie.

Kies uit een ruim aanbod

In potentie zijn er dus heel veel mogelijkheden als het aankomt op stropdassen, maar helaas vind je bij de meeste herenmodezaken maar een beperkt aanbod. Dat is natuurlijk jammer, want op die manier kun jij je met je das niet onderscheiden van anderen. Wil jij graag wel de mogelijkheid hebben om uit veel verschillende opties te kiezen? Dan moet je eens online winkelen bij Stropdassen.nl. Zij hebben een heel groot aanbod, met voor ieder wat wils. Naast een ruime keus aan stropdassen voor verschillende gelegenheden vind je bij hen ook nog de nodige accessoires, zoals gouden en zilveren dasspelden, bijpassende pochets en een DVD met uitleg over negentig verschillende manieren om je stropdas te knopen. Heb jij een eigen bedrijf en draag jij tijdens het werk altijd een das? Dan kun je bij hen ook een stropdas met jouw eigen logo hierop laten maken. Dat staat natuurlijk extra professioneel. De mogelijkheden zijn bij deze webwinkel erg groot. Dat maakt hen een uitstekende keus om jouw stropdassen bij te bestellen. Lees meer

Reageren is niet mogelijk