Magnetisch krijtbord

Wil jij ook een uniek magnetisch krijtbord aan je muur? Kijk dan niet verder dan de magnetische krijtverf van Magneetverfmagneten.nl! Met onze verf tover je in een handomdraai die muur die je toch niet gebruikte om in een praktisch krijtbord, waar je ook nog eens met magneten zaken aan kan hangen. Een prachtige oplossing voor ieder huis! Of je nu op zoek bent naar een manier om de tekeningen van je kinderen op te hangen, of om je boodschappenlijstjes op te schrijven, met de magnetisch krijtbord kan iedereen uit de voeten. En omdat je zelf kunt kiezen waar je de verf op schildert is alles mogelijk. Wil je die muur gebruiken die in een hoek staat, of heeft je muur een andere gekke afmeting? De kans is dan groot dat je niet een krijtbord gaat vinden dat gemakkelijk bij jouw past. Met onze krijtverf is geen enkele muur echter te gek! Kijk snel verder in onze webshop voor de juiste verf, of lees verder voor meer uitleg en inspiratie.

Waarom voor een magnetisch krijtbord kiezen?

Een magnetisch krijtbord is de ideale plek om al je creativiteit op kwijt te kunnen. Je kunt er namelijk niet alleen met krijt op schrijven of tekenen, maar je hangt er ook gemakkelijk van alles op. En natuurlijk kun je ook een van de vele kleurrijke magneten gebruiken die je bij ons in de webshop vind, zodat het nog leuker wordt om alle tekeningen op te hangen! En natuurlijk heb je bij dit krijtbord geen lelijke gaatjes of scherpe prikkers, maar gebruik je gewoon simpele magneten. Dat maakt het voor kinderen ook heel toegankelijk. En nog een voordeel: je bepaalt zelf waar en hoe groot het magnetisch krijtbord wordt. Kies daarom voor een krijtbord dat de hele hoogte van je muur bestrijkt, zodat zowel jij als je kinderen er gemakkelijk bij kunnen. Zo kunnen ze zelf hun tekeningen ophangen en schrijven op het krijtbord, terwijl jij de bovenkant gewoon gebruikt voor je boodschappenlijstjes en brieven die je moet bewaren. De perfecte oplossing dus voor jou en je gezin.

Hoe werkt het?

Voor een magnetisch krijtbord heb je verschillende lagen verf nodig. Allereerst moet je zorgen dat het oppervlakte goed vlak is en behandeld is met de juiste primer. In sommige gevallen is het nodig om een primer te gebruiken, dus let goed op wat voor oppervlak je op wilt schilderen. Heb je het oppervlakte behandeld met primer dan kun je eroverheen verven met magnetische verf. Deze verf bevat minuscule kleine magnetische deeltjes, die er dan voor zorgen dat de muur magnetisch wordt. Omdat de sterkte afhankelijk is van de dikte van de laag verf is het aan te raden om minimaal twee lagen te verven, en het liefst drie. Zo weet je zeker dat je magnetisch krijtbord goed blijft werken, ook als je iets zwaars aan wilt hangen. Een goede vuistregel hierbij is dat je met een liter magnetische verf ongeveer twee vierkante meter kunt verven, in 2 à 3 lagen. Heb je eenmaal de magnetische verf aangebracht dan kun je het afronden met een laatste laag krijtbordverf. Het is deze verf die ervoor zorgt dat je ook daadwerkelijk kunt schrijven op je magnetisch krijtbord, terwijl de magnetische verf ervoor zorgt dat je zaken op kunt hangen. En het voordeel is natuurlijk, dat je zelf bepaalt hoe groot het wordt en in welke vorm. De perfecte oplossing dus voor iedereen die graag op een creatieve manier zijn uur wil gebruiken. Kijk voor meer informatie rond in onze webshop, waar je verschillende merken krijtbordverf vindt.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk