Onderhoudsplan van de schilder Borne bespaart ons kosten en tijd

We hebben een groot filiaal dat precies tussen Hengelo en Borne ligt. We zitten hier al een tijdje en hebben veel geld geïnvesteerd in het achterstallig onderhoud op het moment dat we voor het eerst gebruik zijn gaan maken van het pand. Dat is ook het moment geweest waarop we besloten dat het anders moest. We wilden niet dat het pand achterstallig onderhoud op zou lopen op het moment dat wij er eigenaar zijn. Omdat we een professioneel image uit willen stralen naar onze klanten en omdat we willen dat het gebouw de waarde houdt. We gingen hierover in gesprek met de schilder Borne, het bedrijf dat de hele voorgevel voor ons geregeld heeft. De schilder Borne heeft niet alleen de voorgevel geverfd namelijk, ook het vervangen van het glaswerk is gedaan door hetzelfde bedrijf. En we kwamen er al snel achter dat zij de uitgelezen partner waren:

  • Verf voorkomt rot en andere beschadigingen;
  • Zij konden al het glaswerk ook onderhouden;
  • Ze boden een onderhoudsplan aan.

Daarom zijn we direct verder gaan praten met de schilder Borne. Overigens heten zij niet echt zo, we noemen Barink Schilderwerken (barinkschilderwerken.nl) altijd schilder Borne zodat we de partijen uit elkaar kunnen houden waar we mee samenwerken.

Het gemak van een onderhoudscontract bij schilder Borne

Dat wij graag investeren in een pand, een imago hoog te houden hebben en de waarde van ons pand willen behouden, dat zegt niet iedereen iets. Veel mensen die voor ons werken, nemen een klus aan omdat zij geld willen verdienen. Bij de schilder Borne hebben we voor het eerst het idee gehad dat het hier gaat om mensen met passie voor hun vak. Geen mensen die klakkeloos instructies opvolgen, maar die nadenken over het resultaat. Het resultaat op dit moment, maar ook het resultaat over een heel aantal jaar. Het is daarmee vooral een bedrijf met veel experts die graag mee willen denken met jou als particulier of ondernemer. Dat maakt het mogelijk om de juiste beslissingen te nemen, ook wanneer je van tevoren niet wist welke mogelijkheden je had. Dat zijn de mensen waar wij mee samen willen werken, want wanneer klanten bij ons binnenkomen, dan verkopen we hen ook niet wat zij willen. We verkopen onze klanten alleen de dingen die zij echt nodig hebben en daar zit een enorm verschil in dat de schilder Borne zonder enig probleem begrijpt omdat hij hetzelfde doet.

Kiezen voor kwaliteit én gemak

Vaak gaat het om het maken van een keuze. Je kiest voor aantrekkelijke prijzen, voor kwaliteit of voor gemak. Maar dankzij de schilder Borne hebben we geen keuze hoeven maken ditmaal. We hebben alles gevonden in één partner waar we direct een onderhoudscontract konden tekenen. Op die manier hoeven we niet constant zelf te kijken hoe de staat van het glaswerk en de verf is. De experts komen zelf kijken en grijpen ruim op tijd in zodat er geen extra schade ontstaat. Dat is belangrijk, want ons pand ligt aan de doorgaande weg. Het is meer geworden dan een visitekaartje. Het is tevens een toonbeeld geworden van wat de streek tussen Hengelo en Borne kan betekenen, zeker nu Hengelo opnieuw op zoek is naar uitbreidingsmogelijkheden. Of ons bedrijf daarin een rol van betekenis kan spelen, dat is nog maar de vraag. Zo groot is onze onderneming niet, maar door het goede voorbeeld te geven kunnen we wellicht andere ondernemers inspireren. Sowieso is het samenwerken met lokale ondernemers iets dat hoog op onze lijst met prioriteiten staat en blijft staan. 

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk