Waar vind je de beste massage in Leiden?

Al jaren kamp ik met ontzettende rugklachten naar aanleiding van te veel stress op mijn werk. Het is denk ik niet overdreven om te stellen dat ik daarvoor ondertussen heel het land ben afgereisd om ergens een geschikte masseur te vinden die mijn rugklachten enigszins zou kunnen verlichten. Daarmee gepaard gaat trouwens ook de mentale druk die ik door mijn werk ervaar. Aangezien ik zelf in de buurt van Leiden woon, zoek ik al jaren een goede masseur in Leiden zelf. Na mijn bezoek aan Kroon massage denk ik eindelijk mijn perfecte plek gevonden te hebben. Niet alleen waren mijn ontzettend vervelende rugklachten een stuk minder na mijn bezoek, ook mijn algehele stemming was een stuk verbeterd, zo vermeldde ook mijn vrouw nadat ik thuis kwam. Deze massage in Leiden voldoet aan al mijn eisen. Het is schoon en het personeel is vriendelijk, dus ik ben hartstikke tevreden. Bovendien was de behandeling zelf ook erg aangenaam. Bij andere masseurs heb ik vaak gehad dat het net iets te sterk werd gedaan of juist net iets te zacht. Als ik dat aangaf werd er vaak niet goed geluisterd en verliep de behandeling verder op een – voor mij – onaangename manier. Bij Kroon massage had ik daar gelukkig helemaal geen last van. Mijn masseur luisterde goed als ik aangaf dat het net niet helemaal goed voelde. Ik kwam ontzettend relaxed terug naar huis.

Vijf punten om te kiezen voor Kroon massage in Leiden  

Kroon massage heeft vele punten waarom ik deze salon van harte aan zou bevelen bij anderen die ook een massage in Leiden zoeken. Onder andere om het volgende:

  • Klantvriendelijk
  • Hygiënisch
  • Combinatie van behandeltechnieken
  • Financieel een acceptabele prijs

Ik zou ook van harte hun website aanbevelen, want daar is nog veel meer duidelijke informatie te vinden dan dat ik zelf hier kan noemen. De website is overigens erg overzichtelijk, want er precies te lezen welke technieken de masseur altijd gebruikt en ik kan vertellen dat dat een hele aangename manier is om gemasseerd te worden. Bijvoorbeeld een integrale lichaamsmassage, waarbij gefocust wordt op zowel ontspanning als ook op spieren. Ik ben erg tevreden, want mijn rugklachten en mentale stress werden ontzettend verlicht door deze massage in Leiden. Wat trouwens ook erg leuk is, deze massages worden ook aangeboden aan kinderen. Dus mocht je een momentje voor jezelf nodig hebben, maar kan je geen oppas vinden, dan kan je gewoon een afspraak voor je kind maken! Leuker kan het toch niet. Daarnaast bieden ze ook een behandeling aan voor zwangere vrouwen, dat maakt dus dat deze massage in Leiden een breed aanbod heeft.

Aantrekkelijke extra’s bij deze massage in Leiden:

Op kroonmassage.nl vind je nog meer informatie over hoe een afspraak te maken met deze salon. Ik raad het van harte aan. Ik kwam veel positiever uit de zaak lopen dan toen ik er binnen kwam wandelen. Verder dacht ik altijd niet zoveel te hebben met de Oosterse vormen van massage, maar daar moet ik op terugkomen nu ik deze Oosterse massage in combinatie met de andere technieken bij Kroonmassage in Leiden heb ervaren. Juist het totaalplaatje vond ik erg prettig. Vooral omdat ik natuurlijk al vele salons heb bezocht, kan ik verzekeren dat dit een echte eyeopener is op het gebied van massagetechniek. Wat ook echt een extra is, is dat deze massage in Leiden makkelijk te bereiken is. Zo kan je de bus nemen en voor de deur uitstappen of parkeren op de privé parkeerplaats. Een echte aanrader deze massage in Leiden dus!

Reageren is niet mogelijk